COVID-19. Mesures de Seguretat a L’Auditori de Barcelona. MÉS INFO

Notícies

Aleix Palau | 17 de març 2020

James Blake cancel·la el seu concert a L'Auditori

L'artista britànic ha cancel·lat la seva gira europea com a conseqüència de la pandemia de coronavirus. El concert, que formava part de la temporada Sit Back de L'Auditori, havia de celebrar-se el proper 27 d'abril a la Sala 1 Pau Casals.

James Blake cancel·la el seu concert a L'Auditori

Lamentem comunicar que el concert de James Blake previst per al proper 27 d'abril dintre del cicle Sit Back de L'Auditori i que estava coproduït amb el Primavera Sound ha estat cancel·lat. L'artista ha decidit suspendre la seva gira europea com a conseqüència de la crisi sanitària derivada del COVID-19.

James Blake ens ha fet arribar el següent comunicat:

"Hola a tothom, a causa de la pandèmia global del COVID-19, la naturalesa canviant dels permisos per viatjar i les quarantenes al voltant del món, a més de les possibles restriccions futures, he de cancel·lar, amb gran pesar, la meva gira europea. Ha estat una decisió molt dura, però la seguretat dels fans i de la meva banda i equip és sempre la meva principal prioritat. Molt d’amor per a tothom. Si us plau, cuideu-vos molt".

El concert de James Blake era una de les cites imprescindibles del Sit Back, la gran aposta de L'Auditori per les músiques modernes. Una temporada que enguany ha tingut un gran èxit amb concerts com els de Pau Vallvé i María José Llergo i que culminarà el proper mes de maig amb PAVVLA.

* L’import de les entrades adquirides serà retornat automàticament durant els propers dies a través de la targeta amb la qual es va realitzar la compra.

Anar al principi