COVID-19. Mesures de Seguretat a L’Auditori de Barcelona. MÉS INFO

Notícies

Lisi Andrés | 8 de novembre 2019

Isabel Balliu, nova gerenta del Consorci de L’Auditori i l’Orquestra

El Consell Rector del Consorci de L’Auditori i l’Orquestra ha ratificat aquest matí la proposta de la Comissió de valoració del procés de selecció per a la Gerència del Consorci de l’Auditori i l’Orquestra perquè Isabel Balliu sigui la nova gerenta de la institució.

Isabel Balliu, nova gerenta del Consorci de L’Auditori i l’Orquestra

La comissió de valoració ha aprovat per unanimitat la candidatura d’Isabel Balliu valorant la seva sòlida experiència en el sector públic, i especialment en el sector cultural, en posicions de direcció realitzant funcions com les requerides a la plaça de gerent/a de L’Auditori, així com el seu coneixement dels objectius, la complexitat de gestió i la situació actual de L’Auditori i la seva adequació a les competències requerides per la plaça.

La Comissió de valoració del concurs ha estat integrada pel director de L’Auditori, Robert Brufau, en qualitat de president; dues representants de l’Ajuntament de Barcelona – Marta Clari, gerenta de l’Àrea de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat i Mònica Mateos Guerrero, gerenta de l’Institut de Cultura de Barcelona- i dues representants de la Generalitat de Catalunya - M. Àngels Blasco, directora general de Cultura Popular i Associacionisme Cultural i Rosa Maria Pascual Martínez, responsable de Seguiment i Control del Sector Públic. Montserrat Oriol (Consorci de L’Auditori i l’Orquestra) n’ha estat la secretària.

Isabel Balliu i Badia (Barcelona, 1964)
Llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona (promoció 1982-1987), inicia el 1989 la seva carrera professional a l'Ajuntament de Barcelona, on ha ocupat diferents càrrecs en l'àmbit de la gestió municipal i en concret de la cultura. El 2005 és nomenada directora d'Administració General de la gerència de recursos i el 2007 s’incorpora a l'Institut de Cultura de Barcelona, on ha estat directora de centres patrimonials i, posteriorment, directora de recursos fins a l’actualitat. Destacar també en la seva trajectòria professional el seu pas pel Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme, on va ser assessora del gabinet, i pel Consell Insular d’Eivissa i Formentera, on va liderar el departament de Personal i la Secretaria General de l’Ajuntament de Formentera.


Descarrega’t una fotografia aquí

Anar al principi