COVID-19. Mesures de Seguretat per accedir a L’Auditori de Barcelona. MÉS INFO

Notícies

Lisi Andrés | 8 de novembre 2019

Isabel Balliu, nova gerenta del Consorci de L’Auditori i l’Orquestra

El Consell Rector del Consorci de L’Auditori i l’Orquestra ha ratificat aquest matí la proposta de la Comissió de valoració del procés de selecció per a la Gerència del Consorci de l’Auditori i l’Orquestra perquè Isabel Balliu sigui la nova gerenta de la institució.

La comissió de valoració ha aprovat per unanimitat la candidatura d’Isabel Balliu valorant la seva sòlida experiència en el sector públic, i especialment en el sector cultural, en posicions de direcció realitzant funcions com les requerides a la plaça de gerent/a de L’Auditori, així com el seu coneixement dels objectius, la complexitat de gestió i la situació actual de L’Auditori i la seva adequació a les competències requerides per la plaça.

La Comissió de valoració del concurs ha estat integrada pel director de L’Auditori, Robert Brufau, en qualitat de president; dues representants de l’Ajuntament de Barcelona – Marta Clari, gerenta de l’Àrea de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat i Mònica Mateos Guerrero, gerenta de l’Institut de Cultura de Barcelona- i dues representants de la Generalitat de Catalunya - M. Àngels Blasco, directora general de Cultura Popular i Associacionisme Cultural i Rosa Maria Pascual Martínez, responsable de Seguiment i Control del Sector Públic. Montserrat Oriol (Consorci de L’Auditori i l’Orquestra) n’ha estat la secretària.

Isabel Balliu i Badia (Barcelona, 1964)
Llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona (promoció 1982-1987), inicia el 1989 la seva carrera professional a l'Ajuntament de Barcelona, on ha ocupat diferents càrrecs en l'àmbit de la gestió municipal i en concret de la cultura. El 2005 és nomenada directora d'Administració General de la gerència de recursos i el 2007 s’incorpora a l'Institut de Cultura de Barcelona, on ha estat directora de centres patrimonials i, posteriorment, directora de recursos fins a l’actualitat. Destacar també en la seva trajectòria professional el seu pas pel Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme, on va ser assessora del gabinet, i pel Consell Insular d’Eivissa i Formentera, on va liderar el departament de Personal i la Secretaria General de l’Ajuntament de Formentera.


Descarrega’t una fotografia aquí