COVID-19. Mesures de Seguretat a L’Auditori de Barcelona. MÉS INFO

Notícies

Aleix Palau | 25 de gener 2021

L'intercanvi entre l'OBC i l'ONE es postposa a la temporada 22-23

L'OBC realitzarà a L'Auditori de Barcelona el programa que havia de fer a Madrid amb Narek Hakhnazaryan al violoncel i la direcció de Kerem Hasan.

L'intercanvi entre l'OBC i l'ONE es postposa a la temporada 22-23

L'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya i l'Orquesta Nacional de España postposen l'intercanvi que tenien previst per al cap de setmana del 12, 13 i 14 de febrer. El projecte, que il·lusiona enormement a totes dues formacions, es reubicarà en la temporada 22-23.

La decisió de posposar el viatge de l'OBC a Madrid i de l'ONE a Barcelona s'ha pres de mutu acord i seguint les instruccions de reducció de mobilitat com a mesura de prevenció després de l'increment de casos de Covid-19 en les respectives comunitats.

El programa que l'OBC tenia previst interpretar aquell cap de setmana a la capital espanyola, es farà a L'Auditori de Barcelona. Titulat "Variacions Rococó de Txaikovski", el concert estarà encapçalat per dues obres cabdals del repertori per a violoncel com són les Variacions sobre un tema Rococó i el Nocturne, ambdues de Piotr Ilitx Txaikovski. Narek Hakhnazaryan en serà el solista.

El programa es completarà amb Blumine de Gustav Mahler i l'extraordinària suite Le Bourgeois gentilhomme de Richard Strauss. Dirigirà l'OBC Kerem Hasan.

Anar al principi