Notícies

Aleix Palau | 28 febrer 2020

Informació d'afectacions a la programació per la vaga del Dia Internacional de les Dones

Consulta les afectacions als concerts de diumenge 8 de març per la convocatòria de Vaga General en motiu del Dia Internacional de les Dones.

El concert de la Jove Capella Reial de Catalunya, previst per al 8 de març a les 19 h, se celebrarà dissabte 7 de març a les 20 h i donarà el tret de sortida al Festival Emergents Barcelona. La Prèvia d'aquest concert es farà a les 19 h a la Sala 2 Oriol Martorell de L'Auditori. Davant la convocatòria de Vaga General el proper 8 de març i la impossibilitat de garantir el bon desenvolupament del concert , L’Auditori ha acordat amb els artistes aquesta nova data. Les entrades adquirides per al dia 8 són vàlides per a aquesta nova data.

Catalanesques, el concert de la Banda Municipal de Barcelona, es manté el diumenge a les 11.30 h, però pot patir alteracions si no es disposa del personal necessari per dur-lo a terme.

Respecte al taller per a famílies Pica-So, s'han cancel·lat les sessions de diumenge i el públic ha estat reubicat en altres dates.

Pel que fa al Museu de la Música, la visita dinamitzada de les 11 h i l'activitat Músics a tocar de les 17.30 h s'han cancel·lat. El concert de Laura Martínez Boj i Belisana Ruiz, que havia de celebrar-se a les 12 h ha estat ajornat a diumenge 22 de març a la mateixa hora.