COVID-19. Mesures de Seguretat a L’Auditori de Barcelona. MÉS INFO

Notícies

Aleix Palau | 13 de novembre 2020

Ignasi Cambra interpreta el Concert per a piano de Grieg amb la Banda Municipal de Barcelona i Salvador Brotons

Brotons dirigirà la seva Setena simfonia i es realitzarà l'estrena absoluta de Caffeine del compositor Morphery.

Ignasi Cambra interpreta el Concert per a piano de Grieg amb la Banda Municipal de Barcelona i Salvador Brotons

El pianista Ignasi Cambra serà el solista del concert de la Banda Municipal de Barcelona que podrem gaudir en directe demà dissabte a les 18 h a través de L'Auditori Digital. Interpretarà el Concert per a piano d'Edvard Grieg, una de les obres més emblemàtiques per a piano i orquestra.

El programa gira al voltant de la figura del poeta renaixentista Ausiàs March. I és que Salvador Brotons, que dirigirà aquest programa, s’ha inspirat en aquestes facetes personals per bastir el primer i tercer moviments de la seva Simfonia n. 7. La calma i la serenitat del segon moviment retrata el "poeta amorós" dels Cants d’amor i de mort, mentre el quart exalta l’"Immortal Ausiàs". Una partitura fascinant dirigida pel mateix compositor.

Completarà el programa l'estrena mundial de Caffeine, del compositor Morphery, encàrrec que L'Auditori de Barcelona ha fet a l'aula de composició de l'ESMUC.

L'Auditori de Barcelona ha decidit prorrogar fins al 15 de desembre la promoció de subscripció a L'Auditori Digital pagant només 1€ durant el primer mes amb accés il·limitat a tots els continguts de la plataforma. Un cop finalitzi la promoció, la subscripció mensual tindrà un preu de 7,90€. També hi ha l’opció de consumir concerts únics per un preu de 3,90€ tant si són en live streaming com en la versió de catàleg.

Anar al principi