COVID-19. Mesures de Seguretat per accedir a L’Auditori de Barcelona. MÉS INFO

Notícies

25 de juny 2012

Gustavo Dudamel i l’Orquesta Simón Bolívar de Venezuela a L’Auditori

L’Auditori escalfa motors amb un concert de pretemporada 2012-13 amb Gustavo Dudamel i la Orquesta Sinfónica Simón Bolívar de Venezuela aquest dissabte 30 de juny a les 21h a la Sala 1 Pau Casals.

Gustavo Dudamel torna a L’Auditori després de tres anys amb un l’Orquesta Sinfónica Simón Bolívar amb la que interpretarà la tercera Simfonia de Beethoven “Eroica” i la Simfonia alpina de Richard Strauss.

Premiat amb un Grammy al Millor Enregistrament Orquestral de 2011, Gustavo Dudamel és un dels directors més guardonats de la seva generació. És director de l’Orquesta Sinfónica Simón Bolívar de Venezuela, de la Filharmònica de Los Ángeles i de l’Orquestra Simfònica de Goteborg. Aquest desembre ha fet un debut estelar als prestigiosos concerts d’abonament de l’Orquestra Filharmònica de Viena i recentment ha girat amb la Filharmònica de Berlín.

L’Orquesta Simón Bolívar està formada per 200 joves d’entre 18 i 28 anys i és un referent mundial pel seu programa d’educació musical conegut com “El Sistema” (1975) que explora el repertori musical a través de classes magistrals i concerts amb solistes de les principals orquestres. L’acte comptarà amb la presència del director adjunt de la Fundación Musical Simón Bolívar, Valdemar Rodríguez, el director general de l’Orquesta Simón Bolívar, Víctor Rojas, i l’actuació del quartet de cordes Francisco de Miranda format per membres de l’orquestra.