COVID-19. Mesures de Seguretat a L’Auditori de Barcelona. MÉS INFO

Atenció:

ENTRADES EXHAURIDES!

Aquest concert és sense numerar. Tot i que a l’hora de comprar les entrades es mostri un plànol, els seients s’ocuparan per ordre d’arribada dels assistents. L’entrada seleccionada al plànol no es correspondrà amb un seient concret.

L’OFFSTAGE és el nou projecte audiovisual de L’Auditori dedicat a compositors i compositores que estrenen obres aquesta temporada. No et perdis el segon capítol dedicat a Joan Magrané! Pots veure’l en aquest enllaç.

Graindelavoix

Gesualdo: Tenebrae responsoria

Foto Graindelavoix ©Koen Broos

Repertori

  Joan Magrané: Miserere (2022) - Estrena mundial, obra encàrrec
  Carlo Gesualdo (1566-1613): Tenebrae responsoria (Responsoris de tenebres) (1611)

Intèrprets

  Graindelavoix
  Björn Schmelzer, direcció

Programa

Graindelavoix és, sense cap mena de dubte, un dels millors i més interessants conjunts vocals dedicats a la polifonia actualment. Amb seu a la ciutat flamenca d'Anvers i dirigits pels seu fundador, Björn Schmelzer, ens ofereixen un programa protagonitzat per les monumentals i testamentaries Tenebrae Responsoria de Carlo Gesualdo, mestre indiscutible dels clarobscurs i les ombres sonores, dels afectes melancòlics, dels efectes cromàtics més extrems i de les dissonàncies més punyents. El conjunt de motets, també anomenat Lliçons de tenebres, va ser escrit pel sanguinari i enigmàtic Príncep de Venosa per a l'ofici religiós dels tres darrers dies de la Setmana Santa (Dijous, Divendres i Dissabte Sants) i que publicà l'any 1611. Al seu costat, escoltarem per primer cop el Miserere mei Deus (Apiada’t de mi, Déu meu), de Joan Magrané, un compositor que ha fet de la polifonia una de les bases i signes d'identitat del seu pensament musical.

  • ESPECTACLE FINALITZAT
  • 5 de maig 2022
 • 28 €
 • Monestir Sant Pau del Camp
 • Llums d'Antiga

També et pot interessar

Rèquiem de Mozart
Música Coral

Rèquiem de Mozart

Representacions:
10 de maig 2022
Lloc:
Sala 1 Pau Casals
Festival Bachcelona
Música Coral

Festival Bachcelona

Representacions:
30 de juny 2022
Lloc:
Sala 2 Oriol Martorell
Schubert 8 i 9
El so original

Schubert 8 i 9

El so original. Jordi Savall

Representacions:
6 d'octubre de 2022
Lloc:
Sala 1 Pau Casals
Anar al principi