COVID-19. Mesures de Seguretat a L’Auditori de Barcelona. MÉS INFO

GAS (WOLFGANG VOIGT) LIVE A/V

Narkopop

Programa

Amb dues dècades d'investigació sonora i activisme electrònic a l'esquena, l'alemany Wolfgang Voigt pot presumir d'haver-se convertit en un de les grans referències a l'hora de parlar d'ambient i techno experimental.

Era predictible que el projecte de culte GAS tornaria a l’escena, quan l’any 2016 es van reeditar totes les referències del projecte d'aquest artista de Colonia.
"NARKOPOP" arriba disset anys després per revitalitzar GAS i reafirmar la seva filosofia, testificant una vegada més la seva atemporalitat.

A "NARKOPOP" hi haurà algunes diferències pel que fa als anteriors treballs: si abans GAS es caracteritzava pels efectes hipnòtics i les tècniques de bucle, les deu noves peces despleguen la seva màgia d'una manera més entrellaçada , amb un so que de vegades recorda al d'una orquestra simfònica sencera.

    • ESPECTACLE FINALITZAT
    • 7 de novembre 2017
  • 20€
  • Sala 2 Oriol Martorell
  • Sit Back

El projecte de culte GAS de l'alemany Wolfang Voigt, referència de l'ambient i el techno experimental presenta "Narkopop". Una proposta de la programació Sit Back de L'Auditori co-comissariada per MIRA Digital Arts Festival.

Col·laboren

  • Mira-Digital Arts Festival

També et pot interessar

ODINA
Sit Back

ODINA

Representacions:
14 d'abril 2018
Lloc:
Sala 3 Tete Montoliu
MARIA RODÉS
Sit Back

MARIA RODÉS

Eclíptica

Representacions:
24 de novembre 2017
Lloc:
Sala 3 Tete Montoliu
HAUSCHKA
Sit Back

HAUSCHKA

What If

Representacions:
22 de febrer 2018
Lloc:
Sala 2 Oriol Martorell
Anar al principi