COVID-19. Mesures de Seguretat per accedir a L’Auditori de Barcelona. MÉS INFO

GAS (WOLFGANG VOIGT) LIVE A/V

Narkopop

  • 20€
  • Sala 2 Oriol Martorell
  • Sit Back

  El projecte de culte GAS de l'alemany Wolfang Voigt, referència de l'ambient i el techno experimental presenta "Narkopop". Una proposta de la programació Sit Back de L'Auditori co-comissariada per MIRA Digital Arts Festival.

  Programa

  Amb dues dècades d'investigació sonora i activisme electrònic a l'esquena, l'alemany Wolfgang Voigt pot presumir d'haver-se convertit en un de les grans referències a l'hora de parlar d'ambient i techno experimental.

  Era predictible que el projecte de culte GAS tornaria a l’escena, quan l’any 2016 es van reeditar totes les referències del projecte d'aquest artista de Colonia.
  "NARKOPOP" arriba disset anys després per revitalitzar GAS i reafirmar la seva filosofia, testificant una vegada més la seva atemporalitat.

  A "NARKOPOP" hi haurà algunes diferències pel que fa als anteriors treballs: si abans GAS es caracteritzava pels efectes hipnòtics i les tècniques de bucle, les deu noves peces despleguen la seva màgia d'una manera més entrellaçada , amb un so que de vegades recorda al d'una orquestra simfònica sencera.

  Col·laboren

  • Mira-Digital Arts Festival

  També et pot interessar

  ODINA
  Sit Back

  ODINA

  Representacions:
  14 d'abril 2018
  Lloc:
  Sala 3 Tete Montoliu
  MARIA RODÉS
  Sit Back

  MARIA RODÉS

  Eclíptica

  Representacions:
  24 de novembre 2017
  Lloc:
  Sala 3 Tete Montoliu
  HAUSCHKA
  Sit Back

  HAUSCHKA

  What If

  Representacions:
  22 de febrer 2018
  Lloc:
  Sala 2 Oriol Martorell
  Anar al principi