COVID-19. Mesures de Seguretat a L’Auditori de Barcelona. MÉS INFO

Fred Frith Trio

Closer to the Ground

Repertori

  Closer to the Ground

Intèrprets

  Fred Frith, guitarra, baix i veu
  Jason Hoopes, baix
  Jordan Glenn, bateria

Programa

Closer to the Ground és un àlbum d’estudi de 2018 enregistrat pel Fred Frith Trio, grup de música experimental i improvisació de l’àrea de San Francisco. És el segon àlbum del grup i va ser gravat a Oakland, Califòrnia, al gener de 2018 i publicat el setembre de 2018 per Intakt Records a Suïssa. El seu primer àlbum, publicat al 2016, portava el títol de Another Day in Fucking Paradise.
Amb el seu segon àlbum, el Fred Frith Trio amb Jason Hoopes (baix) i Jordan Glenn (bateria) segueix explorant la magnitud del trio de guitarra. Closer to the Ground va de so, humor, textura, idees i ambient. Lúdic, íntim i molt unit, el Fred Frith Trio tracta sobre el fet d’escoltar. Com aquesta és també la formació amb la qual Fred Frith gira, han pogut provar els temes tocant en directe, per la qual cosa fins i tot en els moments més creatius el trio segueix sonant dens i ferm.

“La música (de Closer to the Ground) és difícil de classificar o d’ encasellar (sortosament!): no és jazz, ni rock, ni fusió, ni soroll tampoc. Es una altra cosa: capritxosa, tossuda, recalcitrant, impredictible, inflexible, interpretada per tres músics que porten els seus instruments més enllà dels límits de les convencions per crear quelcom nou i fascinant.” Freejazzblog.org

  • ESPECTACLE FINALITZAT
  • 18 de març 2022
 • 15 €
 • Sala 2 Oriol Martorell
 • Sampler Sèries

Amb el suport de:

Amb el suport de:

També et pot interessar

48 Variations For Two Pianos
Sampler Sèries

48 Variations For Two Pianos

Representacions:
6 d'abril 2022
Lloc:
Sala 2 Oriol Martorell
Monadologie XVIII
Sampler Sèries

Monadologie XVIII

Representacions:
30 d'abril 2022
Lloc:
Sala 2 Oriol Martorell
Easy Alice + Song Distortions
Sit Back

Easy Alice + Song Distortions

Representacions:
14 de maig 2022
Lloc:
Sala 3 Tete Montoliu
Anar al principi