COVID-19. Mesures de Seguretat a L’Auditori de Barcelona. MÉS INFO

Notícies

Aleix Palau | 20 de febrer 2020

El Festival Llums d'Antiga tanca la segona edició amb sis propostes excepcionals i gran èxit de públic

Amb una ocupació mitjana del 83,6%, el Festival ha rebut 1.200 espectadors i ha exhaurit localitats a quatre dels sis concerts.

El Festival Llums d'Antiga tanca la segona edició amb sis propostes excepcionals i gran èxit de públic

El Festival Llums d'Antiga que organitza L'Auditori a diversos espais històrics de la ciutat de Barcelona va completar la seva segona edició diumenge passat amb un concert de la soprano María Espada i La Real Cámara.

Entre el 4 i el 16 de febrer el Festival ha rebut 1.200 espectadors repartits en sis concerts i ha aconseguit una ocupació mitjana del 83,6%, un 3,6% més que l'any passat.

El Festival es va inaugurar amb l'Ensemble O Vos Omnes i va seguir amb els concerts de Graindelavoix, El Gran Teatro del Mundo, Justin Taylor, Sollazzo Ensemble i María Espada. Celebrats a L'Auditori, la basílica de Santa Maria del Pi, la capella de Santa Àgata i el monestir de Sant Pau del Camp, els quatre darrers van exhaurir localitats.

Enguany, el Festival Llums d'Antiga ha continuat amb l’esperit d’apropar al públic repertoris i intèrprets que van més enllà de les sales de concerts. Amb el títol de “Llibertat. Entre el caos i l’ordre”, ha estat emmarcat en el 250 aniversari del naixement de Ludwig van Beethoven, la figura del qual ha estat el punt de partida per explorar la idea de llibertat, personal i artística.

Entre els diversos espais històrics que han acollit els concerts, cal destacar la incorporació, per primera vegada, del Monestir de Sant Pau del Camp.

Ara, el Festival Llums d'Antiga dona pas al Festival Emergents Barcelona, la gran cita de L'Auditori amb el nou talent local i internacional on, del 8 al 17 de març, 200 artistes faran 20 concerts en 10 dies.

Anar al principi