COVID-19. Mesures de Seguretat a L’Auditori de Barcelona. MÉS INFO

Festival Beethoven250

Festival Beethoven250

L’Auditori presenta una temporada inspirada en l’inabastable llegat musical del geni alemany. La vocació humanista de Ludwig van Beethoven, l’esperit clàssic de la seva primera etapa compositiva, la profunditat i la universalitat de les seves idees musicals i la radical recerca formal de la seva darrera etapa creativa simbolitzen una incontestable modernitat musical arrelada en la tradició.

La immensa obra de Beethoven parla a la humanitat en el seu conjunt, i L’Auditori, com a altaveu de la modernitat musical en una societat plural i com a casa de la música de tots i per a tots, troba en Beethoven una figura de referència a tots els nivells. També la seva sordesa ens interpel·la, fent-nos repensar el significat de l’art des del punt de vista perceptiu: què és la música si el creador de la novena simfonia no va sentir mai la seva obra? Això ens connecta també amb diversos col·lectius socials que perceben la realitat, i també l’art, des de perspectives diferents.

Un Festival accessible
El Festival Beethoven250 ha fet una aposta per dotar de serveis d’accessibilitat la majoria de propostes del festival i adequar-los a les seves característiques artístiques i escèniques. Aquesta idea parteix de la sordesa de Beethoven i de la seva particular percepció de l’art.

Durant el festival s’oferirà subtitulació, llengua de signes i bucle magnètic per a les persones sordes, es realitzaran audiodescripcions i programes en Braille per a les persones cegues i s’ampliaran les zones reservades per a cadires de rodes. En els programes s’utilitzaran criteris de lectura fàcil i s’han utilitzat pictogrames per indicar quins serveis estan disponibles en cada concert.

Descarrega't el programa aquí

Descobreix els artistes a la playlist del Festival a Spoytify

--------------------------

Vols aconseguir la bossa oficial del festival?
> Compra-la a les taquilles de L'Auditori al preu de 5 €.
> Si has comprat entrades per a 3 o més concerts diferents del festival, te la regalem! Podràs recollir-la a les taquilles fins a 30 minuts abans que comencin els concerts. 

Projecte cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER)

Concerts

CambraMúsica de Cambra NIKOLAI LUGANSKY

NIKOLAI LUGANSKY


Sessions:
6 de maig 2020
Espai:
Sala 2 Oriol Martorell
Cancel·lat
28€
Ibercamera Beethoven: Concert per a violí

Beethoven: Concert per a violí


Sessions:
21 de maig 2020
Espai:
Sala 1 Pau Casals
Cancel·lat
Des de 27 €
AntigaMúsica Antiga BEETHOVEN: SIMFONIES 6 I 7

BEETHOVEN: SIMFONIES 6 I 7

JORDI SAVALL - EL SO ORIGINAL

Sessions:
4 de juny 2020
Espai:
Sala 1 Pau Casals
Cancel·lat
De 12€ a 75€
Anar al principi