COVID-19. Mesures de Seguretat per accedir a L’Auditori de Barcelona. MÉS INFO

Atenció:

Arran de la convocatòria de vaga general de dijous 21 de febrer, aquest concert tindrà lloc DIVENDRES 22 DE FEBRER A LES 21 h.
Les persones que ja tinguin entrades per al concert de dijous 21, podran utilitzar-la per al concert de divendres 22. En cas de no estar interessats en assistir-hi en aquesta nova data, es pot sol·licitar la devolució de l’import de les entrades escrivint un correu electrònic a contacte@auditori.cat.

  • 15 €
  • Sala 3 Tete Montoliu
  • Sit Back

  Blanc, el tercer disc en solitari de Ferran Palau, ens convida a recorre paisatges poètics i emocionals.

  Programa

  Blanc és el tercer disc en solitari de Ferran Palau. Un àlbum de dream pop autoral, d’una bellesa subtil i delicada que embolcalla l’oient en un ambient vaporós i poètic.
  Blanc(Halley Records, 2018) ha estat de nou enregistrat i produït pel mateix Palau, juntament amb el ja habitual Jordi Matas (Seward). Segons l’artífex del disc està directament influenciat per Twin Peaks, el hip hop, el soul, la vapor-wave i un xic de Julio Iglesias. Tot plegat passat pel seu segell clàssic, el de sempre, el que acompanya des de l’inici Ferran Palau.
  En directe, el defensen -de meravella, com en la darrera gira- en Joan Pons (El Petit de Cal Eril), en Dani Comas, i en Jordi Matas.

  També et pot interessar

  JOANA SERRAT
  Sit Back

  JOANA SERRAT

  Dripping Springs

  Representacions:
  14 de març 2019
  Lloc:
  Sala 2 Oriol Martorell
  DAMIEN JURADO
  Sit Back

  DAMIEN JURADO

  The Horizon Just Laughed

  Representacions:
  20 d'octubre 2018
  Lloc:
  Sala 2 Oriol Martorell
  MAVICA
  Sit Back

  MAVICA

  Representacions:
  24 de gener 2019
  Lloc:
  Sala 3 Tete Montoliu
  Anar al principi