COVID-19. Mesures de Seguretat per accedir a L’Auditori de Barcelona. MÉS INFO

Atenció:

Si ets abonat a la temporada de Música de Cambra 2019_2020, tens un descompte exclusiu del 15% per al concert d’Evgeny Kissin.
Per beneficiar-te d'aquest descompte, rebràs un correu electrònic de L'Auditori amb el codi de descompte en el moment de formalitzar el teu abonament.

EVGENY KISSIN

Repertori

  BEETHOVEN: Sonata per a piano núm. 8, en Do menor, op. 13, Patètica; Variacions i fuga per piano en Mi bemoll major, op. 35, Variacions Heroica; Sonata per a piano núm. 17 en Re menor, op. 31 núm. 2, La tempesta; Sonata per a piano núm. 21, en Do major, op. 53, Waldstein

Intèrprets

  Evgeny Kissin, piano
  • De 20€ a 72€
  • Sala 1 Pau Casals
  • BCN Clàssics

  El pianista rus Evgeny Kissin dedica el seu concert íntegrament a la música de Ludwig van Beethoven, i se suma a la celebració del 250 aniversari del naixement del compositor que L’Auditori celebra al llarg de tota la seva programació.

  En coproducció amb:

  En coproducció amb:

  FESTIVAL BEETHOVEN250

  FESTIVAL BEETHOVEN250

  © Fèlix Serrano

  Programa

  El pianista rus Evgeny Kissin va iniciar la seva carrera d’intèrpret a l’edat de deu anys. Des d’aleshores, no ha deixat d’actuar arreu del món, acompanyat per les millors orquestres i directors del moment, i en recitals en els quals ha sobresortit com a intèrpret del repertori romàntic. Kissin ha rebut nombrosos guardons d’institucions d’arreu del món i dos Grammys com a millor intèrpret solista.
  Kissin dedica el seu concert íntegrament a la música de Ludwig van Beethoven, i se suma a la celebració del 250 aniversari del naixement del compositor que L’Auditori celebra al llarg de tota la seva programació. Podrem escoltar-lo interpretant tres de les sonates de Beethoven. La Sonata núm. 8, op. 13,Patètica, anomenada així per la seva intensa càrrega emocional, la qual no obvia un interès creixent per l’experimentació formal. La Sonata núm. 17, op. 31, La tempesta, una obra plena de turbulències i dels contrastos de caràcter típics de Beethoven. I la Sonata núm. 21, op. 53, Waldstein, una de les seves millors composicions dins d’aquest gènere que suposa un repte majúscul per a l’intèrpret. Kissin completarà el repertori del seu concert amb les Variacions i fuga, op. 35. Basades en un tema original del seu ballet Les criatures de Prometeu, les variacions proposen un divertit joc estructural alhora que barregen amb mestria elements barrocs amb el llenguatge compositiu més contemporani.

  També et pot interessar

  CARLES MARIGÓ I CANTORÍA
  Festival Emergents Barcelona

  CARLES MARIGÓ I CANTORÍA

  Representacions:
  10 de març 2020
  Lloc:
  Sala 2 Oriol Martorell
  ALEXANDRA DOVGAN
  Festival Emergents Barcelona

  ALEXANDRA DOVGAN

  SOTA LA MIRADA DE SOKOLOV

  Representacions:
  17 de març 2020
  Lloc:
  Sala 2 Oriol Martorell
  NIKOLAI LUGANSKY
  Música de Cambra

  NIKOLAI LUGANSKY

  Representacions:
  6 de maig 2020
  Lloc:
  Sala 2 Oriol Martorell
  Anar al principi