EVGENY KISSIN

  • 13 de febrer 2020
  • De 20€ a 72€
  • Sala 1 Pau Casals
  • BCN Clàssics

Atenció:

Si ets abonat a la temporada de Música de Cambra 2019_2020, tens un descompte exclusiu del 15% per al concert d’Evgeny Kissin.
Per beneficiar-te d'aquest descompte, rebràs un correu electrònic de L'Auditori amb el codi de descompte en el moment de formalitzar el teu abonament.

Repertori

BEETHOVEN: Sonata per a piano núm. 8, en Do menor, op. 13, Patètica; Variacions i fuga per piano en Mi bemoll major, op. 35, Variacions Heroica; Sonata per a piano núm. 17 en Re menor, op. 31 núm. 2, La tempesta; Sonata per a piano núm. 21, en Do major, op. 53, Waldstein

Intèrprets i artistes convidats

Evgeny Kissin, piano

El pianista rus Evgeny Kissin dedica el seu concert íntegrament a la música de Ludwig van Beethoven, i se suma a la celebració del 250 aniversari del naixement del compositor que L’Auditori celebra al llarg de tota la seva programació.

En coproducció amb:

En coproducció amb:

FESTIVAL BEETHOVEN250

FESTIVAL BEETHOVEN250

© Fèlix Serrano

Programa

El pianista rus Evgeny Kissin va iniciar la seva carrera d’intèrpret a l’edat de deu anys. Des d’aleshores, no ha deixat d’actuar arreu del món, acompanyat per les millors orquestres i directors del moment, i en recitals en els quals ha sobresortit com a intèrpret del repertori romàntic. Kissin ha rebut nombrosos guardons d’institucions d’arreu del món i dos Grammys com a millor intèrpret solista.
Kissin dedica el seu concert íntegrament a la música de Ludwig van Beethoven, i se suma a la celebració del 250 aniversari del naixement del compositor que L’Auditori celebra al llarg de tota la seva programació. Podrem escoltar-lo interpretant tres de les sonates de Beethoven. La Sonata núm. 8, op. 13,Patètica, anomenada així per la seva intensa càrrega emocional, la qual no obvia un interès creixent per l’experimentació formal. La Sonata núm. 17, op. 31, La tempesta, una obra plena de turbulències i dels contrastos de caràcter típics de Beethoven. I la Sonata núm. 21, op. 53, Waldstein, una de les seves millors composicions dins d’aquest gènere que suposa un repte majúscul per a l’intèrpret. Kissin completarà el repertori del seu concert amb les Variacions i fuga, op. 35. Basades en un tema original del seu ballet Les criatures de Prometeu, les variacions proposen un divertit joc estructural alhora que barregen amb mestria elements barrocs amb el llenguatge compositiu més contemporani.

També et pot interessar

CARLES MARIGÓ I CANTORÍA
Festival Emergents Barcelona

CARLES MARIGÓ I CANTORÍA

Representacions:
10 de març 2020
Lloc:
Sala 2 Oriol Martorell
ALEXANDRA DOVGAN
Festival Emergents Barcelona

ALEXANDRA DOVGAN

SOTA LA MIRADA DE SOKOLOV

Representacions:
17 de març 2020
Lloc:
Sala 2 Oriol Martorell
NIKOLAI LUGANSKY
Música de Cambra

NIKOLAI LUGANSKY

Representacions:
6 de maig 2020
Lloc:
Sala 2 Oriol Martorell