COVID-19. Mesures de Seguretat per accedir a L’Auditori de Barcelona. MÉS INFO

Atenció:

Aquest concert, programat inicialment a les 20:30 h, avança la seva hora d’inici a les 20 h. Les entrades ja adquirides seran vàlides per al nou horari.
Per tal d'ajustar-se a les directrius del PROCICAT, L'Auditori de Barcelona ha modificat els horaris permetent així que el públic torni a casa tranquil·lament.

Esmuc Jazz Project

Repertori

  Univers Wayne Shorter
  • 5 €
  • Sala 2 Oriol Martorell
  • Sessions

  Els projectes d’aquesta iniciativa formativa de l’Escola Superior de Música de Catalunya tenen com a objectiu promocionar el jazz a Catalunya des d’un vessant divulgatiu, creatiu i d’experimentació.

  Programa

  En els darrers anys, l’ESMUC Jazz Project ha donat a conèixer al gran públic la música de referents del món del jazz com Carla Bley, Ralph Towner o Chick Corea, alhora que ha suposat un repte excitant per als estudiants i els seus professors. En aquesta nova aventura, els directors Joan Díaz, Joan Monné, Joan Sanmartí, Francesc Capella i Lluís Vidal conduiran la formació a través de l’univers sonor del saxofonista i compositor Wayne Shorter, llegenda viva del jazz que va formar part dels Jazz Messengers d’Art Blakey i del quintet de Miles Davis, i que va ser cofundador del mític grup de jazz fusió Weather Report.

  Playlist del concert

  Col·laboren

  • ESMUC

  També et pot interessar

  Revisiting The Godfather
  Sessions

  Revisiting The Godfather

  Representacions:
  9 de gener 2021
  Lloc:
  Sala 2 Oriol Martorell
  Los Aurora
  Sessions

  Los Aurora

  Representacions:
  5 de febrer 2021
  Lloc:
  Sala 2 Oriol Martorell
  Lluc Casares Septet
  Sessions

  Lluc Casares Septet

  Representacions:
  20 de febrer 2021
  Lloc:
  Sala 3 Tete Montoliu
  Anar al principi