COVID-19. Mesures de Seguretat per accedir a L’Auditori de Barcelona. MÉS INFO

Notícies

Aleix Palau | 8 de gener 2019

Entrades exhaurides per als concerts d’Emmanuel Pahud i El senyor dels anells: el retorn del rei

L’Auditori comença l’any amb un nou èxit de taquilla i exhaureix totes les localitats per als concerts d’Emmanuel Pahud i la projecció amb música en directe de la pel·lícula El senyor dels anells: El retorn del rei.

Emmarcat a la programació d’OBCPops, el llargmetratge de Peter Jackson, guanyador d’onze premis Oscar, es podrà veure els dies 11, 12 i 13 de gener a la Sala 1 Pau Casals i posarà el punt i final a la programació de Nadal a L’Auditori amb l’OBC, el Cor Jove i el Cor de Noies de l’Orfeó Català, VEUS-Cor infantil Amics de la Unió i la soprano Clara Sanabras, tots ells dirigits per David Reitz.

De la mateixa manera, el concert del duet format pel flautista Emmanuel Pahud i el pianista Éric Le Sage serà el dia 14 de gener a la Sala 2 Oriol Martorell i és una de les grans cites de la temporada de Cambra de L’Auditori.

La bona acollida d’aquests concerts se suma a l’èxit aconseguit en altres programes de la present temporada, com el concert inaugural de l’OBC, el recital del pianista Lars Vogt o l’espectacle protagonitzat, el passat mes de desembre, per l’artista plàstic Frederic Amat, cabosanroque i La Veronal.