Atenció:

ENTRADES EXHAURIDES

EMMANUEL PAHUD & ERIC LE SAGE

©Thomas Ernst

Repertori

  MOZART: Sonata per a flauta en Do major, K.296 (orig. violí, arr. E. Pahud)
  SCHUBERT: Variacions en Mi menor, D.802, «Flors seques» | Schumann: Fantasiestücke, op. 73 (orig. clarinet, violí o violoncel, arr. E. Pahud)
  MENDELSSOHN: Sonata en Fa major (orig. violí, arr. E. Pahud)

Intèrprets

  Emmanuel Pahud, flauta
  Éric Le Sage, piano
 • 14 de gener 2019
 • 29€
 • Sala 2 Oriol Martorell
 • Música de Cambra

Pahud, solista de l’Orquestra Filharmònica de Berlín i considerat com un dels millors flautistes del món, torna a la Temporada de Cambra acompanyat del seu pianista predilecte, el magnífic Éric Le Sage.

Programa

El 16 de desembre de 2014 L’Auditori presentava per primera vegada a Barcelona el fenomen mundial de la flauta Emmanuel Pahud. El concert es va convertir en un autèntic esdeveniment musical a la ciutat i va deixar extasiat tant al públic com a la crítica. Pahud, solista de l’Orquestra Filharmònica de Berlín i considerat com un dels millors flautistes del món, torna a la Temporada de Cambra acompanyat del seu pianista predilecte, el magnífic Éric Le Sage, amb un repertori basat en la tradició del romanticisme germànic. El duo ens proposa l’alegre i somniadora Sonata K.296 de Mozart, arranjada per a flauta pel mateix Pahud; les Variacions sobre «Trockne Blumen» (Flors seques) del cicle La bella molinera, en les quals Franz Schubert utilitzà aquesta cançó per crear una obra delicada i d’una gran complexitat tècnica; les famoses Fantasiestücke de Robert Schumann, que contenen tota la màgia i el misteri del món interior del compositor en tres peces d’un romanticisme dolç i intens; i l’ambiciosa Sonata per a violí en Fa major de Mendelssohn, publicada l’any 1953, després que el violinista Yehudi Menuhin en completés el primer moviment, que Mendelssohn havia deixat inacabat.

També et pot interessar

JOSEP COLOM: MÚSICA CALLADA
Música de Cambra

JOSEP COLOM: MÚSICA CALLADA

Representacions:
29 de gener 2019
Lloc:
Sala 2 Oriol Martorell
QUARTET CASALS: BRAHMS PIANO QUINTET
Música de Cambra

QUARTET CASALS: BRAHMS PIANO QUINTET

Representacions:
9 de febrer 2019
Lloc:
Sala 2 Oriol Martorell
JANINE JANSEN & ALEXANDER GAVRYLYUK
Música de Cambra

JANINE JANSEN & ALEXANDER GAVRYLYUK

Representacions:
3 d'abril 2019
Lloc:
Sala 1 Pau Casals