COVID-19. Mesures de Seguretat a L’Auditori de Barcelona. MÉS INFO

Notícies

16 de novembre 2009

El nou trio de Stefano Bollani es presenta el 17 de novembre a L’Auditori

El nou trio de Bollani, integrat pel pianista italià i una formació rítmica danesa, presentarà el seu primer projecte "Stone in the Water" el proper dimarts 17 de novembre a L’Auditori després de sis anys treballant i experimentant conjuntament en el camp de la improvisació.

El nou trio de Bollani, integrat pel pianista italià i una formació rítmica danesa, presentarà el seu primer projecte Stone in the Water el proper dimarts 17 de novembre a L’Auditori després de sis anys treballant i experimentant conjuntament en el camp de la improvisació.

El febrer del 2009, dins la primera temporada d'ECM-Barcelona, vàrem tenir l'oportunitat de descobrir Bollani en un gran concert com a pianista del quintet d'Enrico Rava. En aquesta segona edició hem volgut comptar amb el Bollani líder per confirmar, en primera persona, l'estat de gràcia creatiu d'aquest gran músic i per poder gaudir d’aquest brillant pianista italià amb la seva nova formació.

En aquesta agrupació els tres intèrprets es mouen amb subtilitat a traves d’un repertori eclèctic que inclou peces de Bollani i del baixista Jesper Bodilsen intercalades amb temes de Caetano Veloso, Antonio Carlos Jobim, o la fascinant Improvisació núm. 13 de Poulenc, aportant, amb la seva particular proposta, aires nous al gènere jazzístic del trio.

STEFANO BOLLANI TRIO
Dimarts, 17 de novembre 2009 – 20.30h
Sala 2 - Oriol Martorell
Preu: 20€
10 (menors de 26 anys, jubilats i aturats)


Intèrprets:
STEFANO BOLLANI TRIO
Stefano Bollani, piano
Jesper Bodilsen, contrabaix
Morten Lund, bateria

Anar al principi