COVID-19. Mesures de Seguretat a L’Auditori de Barcelona. MÉS INFO

Notícies

Aleix Palau | 4 de juny 2020

El Museu de la Música reobre el proper dimarts 9 de juny i oferirà activitats infantils fins al setembre

Durant el mes de juny s'aplicarà el preu d'entrada reduïda a tots els visitants del Museu. Les activitats infantils d'estiu es faran del 25 de juny al 10 de setembre i estaran orientades a esplais i centres d'activitats de lleure.

El Museu de la Música reobre el proper dimarts 9 de juny i oferirà activitats infantils fins al setembre

  • El Museu de la Música reobre les seves portes el proper dimarts 9 de juny i oferirà activitats infantils fins al setembre

  • Durant el mes de juny s'aplicarà el preu d'entrada reduïda a tots els visitants del Museu

  • Les activitats infantils d'estiu es faran del 25 de juny al 10 de setembre i estaran orientades a esplais i centres d'activitats de lleure
Després de gairebé tres mesos tancat, el Museu de la Música de Barcelona torna a obrir les seves portes el proper dimarts 9 de juny. Per tal de fer el Museu més accessible, durant el mes de juny s'aplicarà a tots els visitans el preu d'entrada reduïda (4,5 euros). Aquesta mesura vol ser un al·licient i dinamitzar el retorn del públic a les seves sales.

Respecte a la seguretat, l'obertura es farà seguint totes les mesures indicades per les autoritats competents. S'ha establert un circuit únic de visita per tal d'ordenar els visitants i facilitar la circulació de persones, amb aforament reduït. A més, als espais més petits, l'accés serà limitat a un nombre de persones.

De la mateixa manera, les normes sanitàries obliguen a tenir temporalment desactivades les pantalles interactives i tampoc es podran fer servir els instruments que generalment estan a disposició dels visitants.

També s'ha adaptat el servei d'audioguia, ja que les tauletes digitals no estan permeses. Així doncs, s'oferirà un nou servei de visita a través d'una playlist descarregable al telèfon mòbil a través de codi QR amb enregistraments originals de 34 instruments seleccionats de la col·lecció.

Pel que fa a l'exposició temporal que es podia visitar abans del confinament, dedicada a la figura de Muzio Clementi, romandrà uns dies més tancada però, un cop oberta, es prorrogarà fins la tardor.

El servei de consulta de la biblioteca i dels documents i instruments de les col·leccions es continuarà fent en línia fins que Barcelona no estigui a la fase 3 del desconfinament. Llavors el Museu habilitarà un servei presencial sota petició avançada dels materials (48h).


A l'estiu, el Museu és dels més petits
Com cada any el Museu de la Música oferirà activitats d'estiu per als més menuts per tal que gaudeixin i descobreixin el meravellós món dels instruments musicals. Per tal d'adaptar-se a la realitat del moment i donar més facilitats a les famílies, les activitats començaran el 25 de juny i, per primera vegada, s'estendran fins al 10 de setembre (excepte la setmana del 10 al 17 d'agost).

La programació està adreçada a grups d’esplai i centres que programen activitats en temps de lleure. Les reserves es poden fer al correu reservesmuseu@auditori.cat o trucant al 93 2563650.

S'oferiran cinc tipus de visites dinamitzades i tallers per a públic infantil de diverses franges d'edat. D'aquesta manera, les activitats permetran endinsar-se en recorreguts audiovisuals a través dels instruments, descobrir l'univers del vent i la percussió, la modernitat dels instruments electrònics i, és clar, tocar instruments molt animats.

Trobareu la programació de visites dinamitzades i tallers participatius en aquest enllaç.

Anar al principi