COVID-19. Mesures de Seguretat a L’Auditori de Barcelona. MÉS INFO

Notícies

4 de març 2010

El Museu de la Música i L’Auditori Educa tornen diumenge 7 de març amb "Mimomúsica", una manera activa i participativa de conèixer el Museu

El mateix matí, tindrà lloc una conferència que abordarà l’educació musical dels més petits a l’Esmuc

Amb l’objectiu d’acostar el Museu de la Música al gran públic, el proper diumenge 7 de març a les 17 hores, tindrà lloc la visita participativa per a famílies "Mimomúsica", que aquest cop, coincidint amb els diumenges familiars, serà gratuïta.

En aquesta activitat els assistents es podran posar a la pell del qui toca, del qui composa i del qui escolta. "Mimomúsica" és una proposta de participació corporal, conduïda i narrada per Clara de Ruste, on grans i petits podran triar el paper d’intèrpret, director, compositor, luthier, o bé d’oient, mentre van coneixent, a la vegada, el Museu de la Música i la seva col·lecció.

D’altra banda, el mateix matí del dia 7 a les 11h, Jordina Oriols, pedagoga i músic, oferirà la conferència "Escoltem i creixem plegats". Aquesta xerrada, dirigida exclusivament a pares i mares, té l’objectiu d’explicar els conceptes bàsics per educar musicalment als infants en el seu dia a dia, aprofundint en la comunicació i la relació a través de la música, coneixent els instruments, etc. La conferència pretén, doncs, ensenyar a escoltar i compartir la música en l’entorn familiar durat la infantesa, sense tenir una formació musical formal. De caire molt pràctic i a partir de l’audició de diferents fragments musicals, es farà una reflexió sobre el fet d'escoltar i sobre quina pot ser la intervenció de l'adult en l'acompanyament dels fills en aquesta descoberta del llenguatge musical.

Anar al principi