COVID-19. Mesures de Seguretat per accedir a L’Auditori de Barcelona. MÉS INFO

Notícies

Aleix Palau | 14 de gener 2019

El disc de nadales de la Banda, nominat als Premis Enderrock

Els Premis Enderrock ja han presentat la primera ronda de finalistes, entre els que es troba el disc Nadales Arreu de la Banda Municipal en la categoria de música clàssica.

Escollits per votació popular, a la segona ronda de votació hi passaran deu propostes de cada categoria. A la tercera i darrera fase hi arribaran només tres candidats, que es coneixeran a la gala de lliurament de premis que es farà a finals de febrer a L'Auditori de Barcelona.

Podeu votar clicant aquí.

Nadales Arreu
Editat per Columna Música, Nadales Arreu recull obres de Manuel Oltra, Joan Alfonso, David León Fioravanti, Joan Casas i Salvador Brotons, que dirigeix el disc. Amb la participació de la Coral Cantiga, la soprano Ulrike Haller i el baríton Joan Ricart.

Cada autor ha triat un grapat de cançons i les ha instrumentat, glosat o parafrasejat per conformar una suite nadalenca particular. Al llarg del disc sonen més de trenta cançons diferents a partir de les adaptacions de Manuel Oltra, Joan Alfonso, David León Fioravanti, Joan Casas i Salvador Brotons.