Educatiu i social

Barcelona es una ciutat plena d’encant on es poden trobar activitats per a tots els gustos. Es caracteritza per ser una ciutat moderna, cosmopolita i cultural i que ha estat escollida en moltes ocasions com a seu de la realització d’esdeveniments mundials. Barcelona es una ciutat que ofereix una gran riquesa cultural, històrica i artística i, com no podia ser d’una altra manera, disposa de moltes ofertes d’oci, com ara la amplia selecció de projectes educatius i programes familiars de L’Auditori.

A L’Auditori de Barcelona trobarà una àmplia i variada oferta en quant a espectacles musicals i activitats, tant de lleure com educacionals, ja que principalment L’Auditori educa i entreté, i el seu objectiu principal, des de sempre, és fer arribar la música a tothom i que tothom en pugui gaudir. A L’Auditori trobareu projectes com ara el Preludi, que té com a objectiu apropar la música a la gent i ajudar-la a escoltar-la, activitats participatives com la Cantània o el Club del Petit Concert, pensat per fer arribar la música als petits de la família, entre d’altres programes educatius i socials.

Els concerts i activitats per als més petits són una bona excusa per sortir amb els nens a gaudir de Barcelona en família, creant un entorn idoni per educar als més petits de forma divertida. Com ja se sap, la influència de la música és coneguda des de temps immemorials i per això L’Auditori també disposa d’un projecte pioner que apropa la musica als més petits de la casa oferint concerts per nadons.

La música té un gran poder i brinda una grata experiència d'aprenentatge, estimula la imaginació i la creativitat sobretot en els nens. A més a més, la música crea vincles entre pares i fills segons els ritmes i sons que es generen en l'ambient i compartir aquests moments musicals en família reforça els llaços patern filials. Aquests llaços li serviran al nen a l’hora d’establir les relacions que mantindrà durant tota la vida i al seu desenvolupament. L’Auditori disposa de molts materials per ajudar en l’ensenyament i recursos per apropar la música al públic en general i, a més a més, disposa d’un programa social: Apropa Cultura, ideat per apropar la música als grups més fràgils i vulnerables de la societat.

L’Auditori vol tenir un paper important en les activitats educatives i familiars a Barcelona i no deixa de treballar per a convertir-se en una de les millors opcions d’oci a Barcelona per disfrutar en família.