Educatiu i social

Barcelona es una ciutat plena d’encant on es poden trobar activitats per a tots els gustos. Es caracteritza per ser una ciutat moderna, cosmopolita i cultural i que ha estat escollida en moltes ocasions com a seu de la realització d’esdeveniments mundials. Barcelona es una ciutat que ofereix una gran riquesa cultural, històrica i artística i, com no podia ser d’una altra manera, disposa de moltes ofertes d’oci Barcelona, com ara la amplia selecció de projectes educatius i programes familiars de l’Auditori.

A l’Auditori de Barcelona trobarà una àmplia i variada oferta en quant a espectacles musicals i activitats Barcelona, tant de lleure com educacionals, ja que principalment l’Auditori educa i entreté, des de els mes grans als mes petits i el seu objectiu principal, des de sempre, es fer arribar la música a tothom i que tothom en pugui gaudir. A l’Auditori trobareu projectes com ara el Preludi, que te com a objectiu apropar la música a la gent i ajudar-la a escoltar-la, activitats participatives com la Cantània (activa des de fa 27 anys) o el Club del Petit Concert, pensat per a fer arribar la música als petits de la família, entre d’altres programes educatius i socials.

Els concerts i activitats per als mes petits son una bona excusa per sortir amb els nens a gaudir de activitats a Barcelona en família, creant un entorn idoni per educar els mes petits de forma natural i divertida. Com ja se sap, la influència de la música és coneguda des de temps immemorials i per això l’Auditori també disposa d’un projecte pioner que apropa la musica als més petits de la casa oferint concerts per nadons.

La música té un gran poder i brinda una grata experiència d'aprenentatge, estimula la imaginació i la creativitat sobretot en els nens. A més a més, la música crea vincles entre pares i fills segons els ritmes i sons que es generen en l'ambient i compartir aquests moments musicals en família reforça els llaços patern filials. Aquests llaços li serviran al nen a l’hora d’establir les relacions que mantindrà durant tota la vida i al seu desenvolupament. L’Auditori educa i disposa de molts materials per ajudar en l’ensenyament i recursos per apropar la música al públic en general i, a més a més, disposa d’un programa social Apropa Cultura, un programa ideat per apropar la música als grups més fràgils i vulnerables de la societat.

L’Auditori vol tenir un paper important en les activitats educatives i familiars a Barcelona i no deixa de treballar per a convertir-se en una de les millors opcions d’oci a Barcelona per disfrutar en família.