COVID-19. Mesures de Seguretat a L’Auditori de Barcelona. MÉS INFO

E.T. L'Extraterrestre

OBCinema I

Intèrprets

    Jessica Cottis, directora

Programa

John Williams ja havia escrit música per a les pel·lícules més populars de Steven Spielberg (Tauró, Encontres a la tercera fase, A la recerca de l’arca perduda...), però amb E.T. se li va plantejar un nou repte: la música havia de reforçar la idea d’un alienígena tendre, proper i carinyós. Entre les imatges i la música van aconseguir un cant a l’amistat, a l’amor, al respecte per la diferència, al somriure en el moment del comiat. Una pel·lícula indispensable amb una banda sonora plena de color i de sensibilitat, amb temes immortals, com el del vol màgic de les bicicletes... Vint anys abans que arribés Harry Potter!

Aquests tres programes consisteixen en la projecció de la pel·lícula sencera d’E.T. L’Extraterrestre amb la interpretació en viu de la banda sonora original a càrrec de l’OBC, incloent la música que acompanya els crèdits finals. Per respecte als músics i a la resta del públic, preguem que us quedeu asseguts fins que finalitzin els crèdits.E.T. The Extra-Terrestrial is a trademark and copyright of Universal Studios. Licensed by Universal Studios Licensing LLC. All Rights Reserved. Available on Blu-ray and DVD from Universal Pictures Home Entertainment.

    • ESPECTACLE FINALITZAT
    • 10, 11 i 12 de novembre 2017
  • 10€ / 25€ / 35€ / 40€ / 48€
  • Sala 1 Pau Casals
  • Durada aprox. 2h
  • OBC

Projecció de la pel·lícula (versió original amb subtítols en català) i Banda Sonora Original interpretada en directe per l’OBC
E.T. és la bicicleta volant, és el dit il·luminat, és l’armari ple de ninos, és la por del color blanc que envolcalla els científics, és la tendresa, és l’aventura... i ningú no discutirà pas que E.T. també és la música, una partitura guardonada amb l’Oscar a la millor banda sonora de 1982.

CLUB DEL PETIT CONCERT

CLUB DEL PETIT CONCERT

Si tens fills d'entre 4 i 11 anys i t'agrada la música, aquesta és la teva!

Playlist del concert

També et pot interessar

WEST SIDE STORY
OBCPOPS 18-19

WEST SIDE STORY

Centenari Bernstein

Representacions:
18 i 19 de juliol 2018
Lloc:
Sala 1 Pau Casals
Una nit a Broadway amb Andrew Lloyd Webber i l'OBC
OBC

Una nit a Broadway amb Andrew Lloyd Webber i l'OBC

OBCinema II

Representacions:
22 i 23 de desembre 2017
Lloc:
Sala 1 Pau Casals
West Side Story
Temporada Simfònica 17-18

West Side Story

Centenari Bernstein

Representacions:
12, 13 i 14 de gener 2018
Lloc:
Sala 1 Pau Casals
Anar al principi