COVID-19. Mesures de Seguretat per accedir a L’Auditori de Barcelona. MÉS INFO

E.T. L'Extraterrestre

OBCinema I

Intèrprets

  Jessica Cottis, directora
  • 10€ / 25€ / 35€ / 40€ / 48€
  • Sala 1 Pau Casals
  • Durada aprox. 2h
  • Altres Concerts de l'OBC

  Projecció de la pel·lícula (versió original amb subtítols en català) i Banda Sonora Original interpretada en directe per l’OBC
  E.T. és la bicicleta volant, és el dit il·luminat, és l’armari ple de ninos, és la por del color blanc que envolcalla els científics, és la tendresa, és l’aventura... i ningú no discutirà pas que E.T. també és la música, una partitura guardonada amb l’Oscar a la millor banda sonora de 1982.

  CLUB DEL PETIT CONCERT

  CLUB DEL PETIT CONCERT

  Si tens fills d'entre 4 i 11 anys i t'agrada la música, aquesta és la teva!

  Programa

  John Williams ja havia escrit música per a les pel·lícules més populars de Steven Spielberg (Tauró, Encontres a la tercera fase, A la recerca de l’arca perduda...), però amb E.T. se li va plantejar un nou repte: la música havia de reforçar la idea d’un alienígena tendre, proper i carinyós. Entre les imatges i la música van aconseguir un cant a l’amistat, a l’amor, al respecte per la diferència, al somriure en el moment del comiat. Una pel·lícula indispensable amb una banda sonora plena de color i de sensibilitat, amb temes immortals, com el del vol màgic de les bicicletes... Vint anys abans que arribés Harry Potter!

  Aquests tres programes consisteixen en la projecció de la pel·lícula sencera d’E.T. L’Extraterrestre amb la interpretació en viu de la banda sonora original a càrrec de l’OBC, incloent la música que acompanya els crèdits finals. Per respecte als músics i a la resta del públic, preguem que us quedeu asseguts fins que finalitzin els crèdits.  E.T. The Extra-Terrestrial is a trademark and copyright of Universal Studios. Licensed by Universal Studios Licensing LLC. All Rights Reserved. Available on Blu-ray and DVD from Universal Pictures Home Entertainment.

  Playlist del concert

  També et pot interessar

  WEST SIDE STORY
  OBCPOPS 18-19

  WEST SIDE STORY

  Centenari Bernstein

  Representacions:
  18 i 19 de juliol 2018
  Lloc:
  Sala 1 Pau Casals
  Una nit a Broadway amb Andrew Lloyd Webber i l'OBC
  Altres Concerts de l'OBC

  Una nit a Broadway amb Andrew Lloyd Webber i l'OBC

  OBCinema II

  Representacions:
  22 i 23 de desembre 2017
  Lloc:
  Sala 1 Pau Casals
  West Side Story
  Temporada Simfònica 17-18

  West Side Story

  Centenari Bernstein

  Representacions:
  12, 13 i 14 de gener 2018
  Lloc:
  Sala 1 Pau Casals