COVID-19. Mesures de Seguretat a L’Auditori de Barcelona. MÉS INFO

Atenció:

Una vegada començat l’espectacle, no es permetrà l’accés a la sala.

Dones i creació: "No puc arrencar-me el cap" d'Alba Pujol

Foto Dones i Creació: Alba Pujol ©Laura Sisteró

Repertori

  No puc arrencar-me el cap

Intèrprets

  Alba Pujol, direcció
  Ferran Dordal Lalueza, dramatúrgia
  Xavi Lloses, direcció musical
  Marc Salicrú, concepció de l’espai escènic i il·luminació
  Ariadna Montfort, moviment
  Irene Vicente, ajudantia de direcció i producció

  Maria Dolors Aldea, soprano
  Interpretació: Maria Domingo, Joana Niubó, Montse Solé, Isabel Moreno, Manuela Segura, Rosa Cornelles, Rosa Lavalle, Isabel Barreda, Montser Garriz, Mercè Sanz, Maria Tafalla, Yolanda Pérez, Dolores Crespo, Montserrat Carrasco, M. Teresa Juyent, Isabel Montoliu, Pepita Rodríguez, Maria Lluïsa Baiget, Carmen Maldonado, Araceli Navarrete, Rosa M. Arenas, Pilar Valls Lafuente, Vicenta Nadal, Xaro Prieto, Montserrat Pons i l’equip artístic

Programa

El descans compartit com a acte revolucionari, com a ritual transformador, com a acte de resistència contra aquest món accelerat, extenuant, superproductiu, sobreexplotador i destructivament neoliberal, que l’entén com un luxe i el transforma en un negoci. No puc arrencar-me el cap és una celebració del repòs que ens és negat i una festa (sobretot, una festa) de les cures i dels afectes que ens donem unes persones a les altres per permetre’ns aquest descans.
Perquè sense les estructures que ens permetin deixar-nos anar sense témer cap amenaça, que ens permetin gaudir del repòs sense sentir-nos culpables, que ens deixin respirar les pauses necessàries, aquest descans no serà possible.
Alba Pujol és l’encarregada de liderar aquest encàrrec de L’Auditori, una escena híbrida vertebrada per un equip de luxe.

Escenes, la proposta d’encontre entre disciplines artístiques a L’Auditori, esdevé un espai fecund per a la llibertat creativa. La creació i la fertilitat amb la mirada, el cos i la perspectiva femenina seran el fil discursiu d’un relat artístic inspirat en la dona i la creació.

  • ESPECTACLE FINALITZAT
  • 17 i 18 de juliol 2021
 • 18 €
 • Sala 3 Tete Montoliu
 • Escenes

Qui o què ens priva del descans? Qui vetlla pel nostre repòs quotidià? Quins rituals ens ajuden en el viatge de la vigília al son? Un adult bressolant un infant, preparant-lo, a través de la música, de la paraula i del moviment, per al viatge a l’inconscient; és un acte d’amor brutal. Però, què passa quan som adults? On queda aquesta abraçada, aquest consol, aquest deixar-se caure en braços d’una altra persona per despertar dins de nosaltres mateixos?

PROGRAMA DE MÀ

En coproducció amb:

En coproducció amb:

També et pot interessar

Dones i Creació:
Escenes

Dones i Creació: "Pairidaeza" de Marina Herlop

Representacions:
17 i 18 de setembre 2021
Lloc:
Sala 3 Tete Montoliu
Dones i creació:
Escenes

Dones i creació: "Part" de Tanit Plana

Representacions:
9 i 10 de juliol 2021
Lloc:
Sala 3 Tete Montoliu
Joana Gomila: Paradís
Sessions

Joana Gomila: Paradís

Representacions:
30 d'octubre 2020
Lloc:
Sala 3 Tete Montoliu
Anar al principi