COVID-19. Mesures de Seguretat per accedir a L’Auditori de Barcelona. MÉS INFO

Atenció:

LA PROJECCIÓ DEL DOCUMENTAL PREVISTA INICIALMENT A SALA 3 ES REALITZARÀ FINALMENT AL FESTIVAL IN-EDIT: ARIBAU MULTICINES. SALA 4

Col·loqui després de la projecció amb Daniel Kutschinski, director del documental i Jonathan Brown, viola del Quartet Casals.

DOCUMENTAL “4”

FILM DOCUMENTAL SOBRE EL QUARTET ÉBÈNE

  • 7 €
  • Festival In-Edit. Aribau Multicines Sala 4
  • Música de Cambra

  El documental "4" ens permetrà conèixer el funcionament d’un quartet des del seu interior. Concretament del Quatuor Ébène, una de les formacions de cambra actuals més interessants.

  Programa

  El quartet de corda és la formació per excel·lència de la música de cambra. Les possibilitats sonores i les complexes dinàmiques que el regeixen han portat a concebre’l com “el diàleg entre quatre persones intel·ligents” (Goethe) i a elaborar teories al seu voltant com la del violinista del Cuarteto Quiroga, Cibrán Sierra, que el considera el “símbol d’una societat on la diferència triomfa com a motor de cohesió”. El documental "4", dirigit per Daniel Kutschinski, ens permet conèixer el funcionament d’un quartet des del seu interior. Es tracta del Quatuor Ébène, una de les formacions més interessants de l’actual panorama de la música de cambra, el qual la càmera segueix durant una de les seves gires per Itàlia. Més enllà de veure els quatre músics a l’escenari, "4" ens introdueix darrere dels bastidors i ens permet conèixer el procés musical i humà que hi ha darrere de les interpretacions del quartet: la lluita amb les partitures i els detalls interpretatius, les tensions entre els músics, que són alhora companys de feina i amics, i la relació de cadascun d’ells amb les seves pròpies expectatives i frustracions.

  Col·laboren

  • FESTIVAL IN-EDIT

  També et pot interessar

  SCHUBERT LIED I: Klaudia Tandl & ERIC SCHNEIDER
  Música de Cambra

  SCHUBERT LIED I: Klaudia Tandl & ERIC SCHNEIDER

  Representacions:
  29 de gener 2020
  Lloc:
  Sala 2 Oriol Martorell
  ARMIDA QUARTETT
  Música de Cambra

  ARMIDA QUARTETT

  BEETHOVEN, SCHUBERT I HUMET

  Representacions:
  14 de novembre 2019
  Lloc:
  Sala 2 Oriol Martorell
  VARVARA: CLAR DE LLUNA
  Música de Cambra

  VARVARA: CLAR DE LLUNA

  BEETHOVEN & LISZT

  Representacions:
  3 de desembre 2019
  Lloc:
  Sala 2 Oriol Martorell