DIJOUS... VA DE CUPLETS!

Espectacle de narració i música

  • 16 de març, 20 d’abril i 18 de maig
  • 8€
  • Sala de Teclats del Museu de la Música de Barcelona
  • Durada aprox. 1h
  • Museu de la Música

Intèrprets i artistes convidats

Mònica Torra veu i narració
Actriu i narradora de contes des de l'any 2003, va iniciar la seva activitat arrel d'un curs que realitzà amb el narrador veneçolà Rubén Martínez. Des d'aleshores no ha deixat mai d’estar en contacte amb el món de la narració oral, tant per a petits com per a grans. Membre de la companyia de teatre i animació Deparranda, ha participat en l'activitat “l'Aventura de llegir” impulsada per la Diputació de Barcelona, en l’Hora del conte" de Biblioteques de Catalunya i de l’Estat espanyol i en festivals com l'EVA i la Fira de la Mediterrània. A cavall entre la tradició i la innovació, s’adreça a tots els públics amb naturalitat i frescor i experimenta amb la fusió de la cançó, com el bolero i el cuplet, la música i la narració, oferint sessions carregades d' emoció, sensualitat i diversió.

Txema Riera piano
Nascut el 1981, cursa piano clàssic fins al grau mitjà, on s'interessa pel jazz. De formació moderna inicialment autodidacta, estudia instrument amb Guillermo Klein, de qui també aprèn tècniques de composició. Posteriorment es gradua a l'ESMUC, on treballa amb Joan Díaz, Joan Monné i Albert Bover, entre d'altres, i rep classes de Sophia Rossoff, Bruce Barth i Michael Kanan. Posteriorment cursa el Màster en Interpretació de la música antiga a l'ESMUC, en l'especialitat d'orgue històric, amb l'organista Javier Artigas.

Espectacle de narració i música ambientat en la Barcelona dels anys 30 i 40’s que recupera alguns cuplets més famosos que sonaven al Paral·lel, com ara Remena nena, El vestir d’en Pasqual i Jo vull ser miss... Els sentirem amb la veu de Mònica Torra acompanyada al piano per Txema Riera i a partir d’enregistraments sonors històrics que conservem al fons del Museu de la Música. Una passejada pels cafès-teatre de l’època que es presenta farcida de dobles sentits, d’ironia i de grans dosis d’humor.

Col·laboren

També et pot interessar

SIMFÒNICA DE VIENA
Orquestres Internacionals

SIMFÒNICA DE VIENA

Orquestra Simfònica de Viena

Representacions:
19 de juny 2019
Lloc:
Sala 1 Pau Casals
VARÈSE: AMÈRIQUES
Sampler Sèries

VARÈSE: AMÈRIQUES

ORQUESTRA SIMFÒNICA DE L'ESMUC

Representacions:
20 de juny 2019
Lloc:
Sala 1 Pau Casals
Concert de Gamelan
Un Museu que sona

Concert de Gamelan

Concert del grup de gamelan del Museu de la Música. Única formació estable a l'Estat Espanyol

Representacions:
20 de juny 2019
Lloc:
Llanterna de L'Auditori