© Lluc Giménez
  Comparteix a les xarxes socials:

  Programa

  PAIRIDAEZA

  El jardí és la parcel·la més petita del món i, alhora, és tot el món. Les cultures antigues ja van dedicar una atenció especial a la poètica que amaga aquest petit espai envoltat de murs. Els perses, de fet, s’hi referien amb el terme pairidaeza, que va donar lloc a la paraula paradís. Al jardí, la naturalesa inextricable queda limitada i endreçada per la mà humana, i aquest procediment té moltes concomitàncies amb el que es duu a terme en la creació artística.

  En aquest concert interdisciplinari, en diàleg amb l’espai dissenyat per l’estudi d’arquitectura Takk, les arts escèniques i la dansa, Marina Herlop ens parlarà sobre la creació artística a través de la imatge del jardí. En contra de conceptes críptics sovint associats al procés creatiu, com ara la inspiració o el talent, Herlop reivindica una visió de la creació lligada a la perseverança, l’estudi, la pràctica o l’entrega.

  Marina Herlop va enregistrar el que es convertiria en el seu primer àlbum, Nanook (Instrumental Records, 2016), sota el patrocini del pianista angloespanyol James Rhodes. En ell experimentava harmònicament utilitzant el piano i la veu com a úniques eines per compondre la seva pròpia música. En el seu segon àlbum, i el tercer que encara no ha pogut veure la llum, l’artista explora territoris sonors de la música electrònica.

  Ara, amb l’encàrrec de L’Auditori, l’artista posa a prova la seva capacitat d’hibridar música i escena.

  Escenes, la proposta d’encontre entre disciplines artístiques a L’Auditori, esdevé un espai fecund per a la llibertat creativa. La creació i la fertilitat amb la mirada, el cos i la perspectiva femenina seran el fil discursiu d’un relat artístic inspirat en la dona i la creació.

  Intèrprets

  Marina Herlop, direcció musical, veu, piano i teclats
  Takk (Mireia Luzárraga + Alex Murillo), disseny d’espai
  Òscar Garrobé, baix
  Toni Llull, percussió
  Marta Torrella i Helena Ros, veus, ipad i teclats
  Laia Duran i Lorena Nogal, coreografia i moviment
  Roger Vila, direcció escènica
  Mariona Ibáñez, ajudantia de direcció i dramatúrgia
  Guillem Bonfill, disseny de llums
  Kiala Kanzi, Anjana Berger i Guillem Estevan, equip d’estilisme i joies
  Laura Viñals, producció

  En coproducció amb

  L’Auditori Play

  CARREGANT…

  Formulari enviat correctament!

  El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.