COVID-19. Mesures de Seguretat per accedir a L’Auditori de Barcelona. MÉS INFO

COSMOS QUARTET & ELLEN NISBETH

MOZART VIOLA QUINTETS

Repertori

  MOZART: Quintet de corda núm. 1 en Si bemoll major, K. 174; Quintet de corda núm. 3 en Do major, K. 515
  HOSOKAWA: Blossoming

Intèrprets

  Helena Satué, violí
  Bernat Prat, violí
  Lara Fernández, viola
  Oriol Prat, violoncel
  Ellen Nisbeth, viola
  • 25€
  • Sala 2 Oriol Martorell
  • Música de Cambra

  El Cosmos Quartet és una de les formacions de cambra catalanes amb més projecció internacional del moment. En aquest concert convidem també a la magnífica violista Ellen Nisbeth que també hem tingut el plaer de presentar a L'Auditori.

  Programa

  El Cosmos Quartet és una de les formacions de cambra catalanes amb més projecció internacional del moment. El seu debut a L’Auditori de Barcelona es va produir la temporada passada dins del Festival Emergents Barcelona. El 2018 va ser reconegut amb el Primer Premi al Concurs Irene Steels-Wilsing Foundation. Ha rebut també el Primer Premi al 13è Premi BBVA de Música de Cambra Montserrat Alavedra i ha estat finalista als prestigiosos Concours de Genève i Carl Nielsen International Chamber Music Competition.
  Enguany es presenta a la Temporada de Cambra per tancar la integral dels quintets de corda de Wolfgang Amadeus Mozart que va iniciar fa dues temporades el Quatuor Modigliani i que l’any passat continuà l’Apollon Musagète Quartet. I ho farà acompanyat de la magnífica violista Ellen Nisbeth, que ja vam tenir l’oportunitat de conèixer durant la passada edició del Festival Emergents, i de qui L’Auditori farà un petit retrat gràcies a la seva participació també en el cicle Sampler Sèries amb un programa de viola i electrònica. Els dos quintets proposats al programa del concert ofereixen dues mirades a la música de Mozart separades per 14 anys: l’ambició i l’experimentació del Quintet núm. 1, K. 174 i el caràcter elevat i l’amplitud de registres del Quintet núm. 3, K. 515.

  També et pot interessar

  NIKOLAI LUGANSKY
  Música de Cambra

  NIKOLAI LUGANSKY

  Representacions:
  6 de maig 2020
  Lloc:
  Sala 2 Oriol Martorell
  QUARTET CASALS
  Música de Cambra

  QUARTET CASALS

  3 DIES: ÚLTIMS GRANS QUARTETS DE MOZART

  Representacions:
  26, 27 i 28 de maig 2020
  Lloc:
  Sala 2 Oriol Martorell
  BEETHOVEN: SIMFONIES 6 I 7
  Música Antiga

  BEETHOVEN: SIMFONIES 6 I 7

  JORDI SAVALL - EL SO ORIGINAL

  Representacions:
  4 de juny 2020
  Lloc:
  Sala 1 Pau Casals
  Anar al principi