CONCERTS I ACTIVITATS FAMILIARS
TEMPORADA 2024/25

Gaudiu de la música en família! Cada temporada proposem una extensa programació de concerts i activitats adreçades a criatures que busquen contagiar la passió per la música des d’edats molt primerenques (a partir 0 anys!).

Cada proposta està creada a mida dels infants per un equip de professionals de diferents àmbits: pedagogia, composició i interpretació musical, coreografia, escenografia… que treballen perquè les primeres experiències musicals de la canalla siguin úniques i especials.

A més, cada espectacle es complementa amb un taller o xerrada prèvia que ajuda a preparar l’experiència. Per a nens i nenes de fins a 5 anys, s’organitza un taller uns dies abans en què es treballa la música que es podrà escoltar amb suggeriments i propostes per fer a casa. Per a majors de 5 anys, arribant una hora abans podeu accedir a una xerrada prèvia i gratuïta a la mateixa sala per preparar el concert que es veurà tot seguit.

Aquesta temporada, no us perdeu l’estrena de Bandàstic, amb la Banda Municipal de Barcelona, o Toy Box, el gran èxit de la temporada passada per apropar-vos a la simfònica amb l’OBC. També trobareu clàssics com Händel & Friends o Mamemi… Mozart!, i projectes de creació més recent com Tutti Fan Piu, Monstres o Out of the [Cage].

ESTALVIEU FINS A UN 40% AMB L’ABONAMENT FAMILIAR

Si teniu pensat venir a més d’un espectacle, teniu l’opció d’adquirir un abonament de 3 o 5 concerts que pot ser per a 2, 3 i 4 persones i estalviar-vos un 40% en el preu de les entrades. Teniu tot un any, a partir de la data de la compra, per fer-lo servir. A més, no cal escollir en el moment de comprar l’abonament, es pot fer el bescanvi per als concerts que us interessin quan us vagi millor. Teniu tota la informació, aquí.

Principals mitjans patrocinadors:

CARREGANT…
Calendari sessions
Sessions del dia

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.