MIGUEL POVEDA

RECITAL DE FLAMENCO

  • 10 de desembre 2019
  • de 30 € a 40 €
  • Sala 1 Pau Casals
  • Jazz Sessions

Atenció:

Per motius aliens a L’Auditori i a Taller de Músics, el concert de Miguel Poveda, inicialment programat el proper dia 21 de maig a la Sala 1 Pau Casals de L’Auditori en el marc del Festival Ciutat Flamenco, es posposa al dia 10 de desembre de 2019. El concert es mantindrà a la mateixa ubicació, la Sala 1 Pau Casals de L’Auditori.
Les entrades que ja han estat comprades podran utilizar-se amb les mateixes condicions pel concert del desembre. Les persones que estiguin interessades en la devolució de les entrades, ho podran fer a través del canal de venda des d’on les han adquirit.

 ©Mario Cayuela©Mario Cayuela

Intèrprets i artistes convidats

Miguel Poveda, veu
Jesus Guerrero, guitarra
José Quevedo "Bolita", guitarra
Paquito González, percussió
Miguel Angel soto "londro", palmas
Carlos Grilo, palmas

Programa

Miguel Poveda tindrà preparat per a l'ocasió un recital de flamenc que ens farà recórrer les diferents geografies flamenques i les diferents creacions de cantaores de generacions anteriors. Sempre deixant espai per a la màgia i la improvisació, fent que cada recital es converteixi en un concert únic.
El recital inclourà alguns dels pals més representatius del flamenc, des dels més festers fins als més profunds, en una exhibició de cant sense parangó. La majoria del repertori serà un reflex del cant més tradicional, encara que amb les aportacions que l'artista els dóna, conservant la seva essència, però passant-los pel seu filtre personal. Miguel Poveda cantarà per soleás, fandagos o seguiriyas, cantiñas, bulerías o tangos de Triana tindran cabuda en aquest espectacle, tots ells interpretats des d'un profund respecte a la tradició, però amb l'aire renovador i personal que caracteritza tot el que envolta a Poveda.

Sessions disponibles i compra d'entrades

dimarts

10 desembre 2019
Hora:
21:00h
Preu:
de 30 € a 40 €

Comprar entrades

Col·laboren

  • Taller de músics

També et pot interessar

MAYTE MARTÍN
Jazz Sessions

MAYTE MARTÍN

MEMENTO

Representacions:
15 de novembre 2019
Lloc:
Sala 2 Oriol Martorell
MARÍA JOSÉ LLERGO
Sit Back

MARÍA JOSÉ LLERGO

Representacions:
14 de febrer 2020
Lloc:
Sala 2 Oriol Martorell
CÉCILE MCLORIN
Jazz Sessions

CÉCILE MCLORIN

THE WINDOW

Representacions:
7 de maig 2020
Lloc:
Sala 2 Oriol Martorell