COVID-19. Mesures de Seguretat a L’Auditori de Barcelona. MÉS INFO

Atenció:

CANCEL·LAT: Aquest concert s’ha cancel·lat degut a la malatia de la Mimi Parker, component de la banda. L’import de les entrades adquirides serà retornat a través del canal en què es va fer la compra.

Low

Hey What

Foto Low
Cancel·lat
©Nathan Keay

Programa

Un dia, Alan Sparhawk i Mimi Parker es van preguntar si hi havia alguna manera de deixar el seu cos enrere, musicalment parlant. Si guitarra i bateria podien renunciar a les seves característiques terrenals i convertir el so en una altra cosa. Començava així el més recent salt quàntic de Low, formació que ja comptava amb unes quantes fites i transformacions a la seva esquena des que van descórrer el teló del slowcore en els noranta, però que amb Double Negative i HEY WHAT han aconseguit un estat de vers lliure sense comparació possible.

Avui, la seva música sona voluntàriament a interferència, a glitch i a cable pelat. I tot això, que en mans de qualsevol altre podria desembocar en la cacofonia, servit per Low és ambrosia acústica. Reduïts finalment i gairebé lògicament a duo, la formació del matrimoni Sparhawk-Parker continua trobant en el rock en slow motion un camí per a l'elevació. Succeeix, per això, que allò que fan cada vegada és menys rock i més una música disruptiva que desborda gèneres per a gairebé abraçar l'abstracció.

Després del seu pas al juny per Primavera Sound Barcelona - Sant Adrià, Low tornaran a obrir la seva arca incandescent en el millor context possible per a experimentar el torrent sònic i místic que el grup allibera en cadascuna de les seves actuacions.

    • ESPECTACLE FINALITZAT
    • 3 de novembre de 2022
  • De 25 € a 35 €
  • Sala 1 Pau Casals
  • Sit Back

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:

També et pot interessar

Arnau Obiols
Sessions

Arnau Obiols

Mont Cau

Representacions:
10 de novembre de 2022
Lloc:
Sala 3 Tete Montoliu
Brutter
Sessions

Brutter

Christian i Fredrik Wallumrød

Representacions:
17 de novembre de 2022
Lloc:
Sala 3 Tete Montoliu
Niño de Elche
Sit Back

Niño de Elche

FLAMENCO. Mausoleo de celebración, amor y muerte

Representacions:
14 de gener de 2023
Lloc:
Sala 2 Oriol Martorell
Anar al principi