Notícies

4 novembre 2016

Concert simfònic dels 25 anys del Super3, a L’Auditori

El Super3 clourà la celebració del 25è aniversari amb el concert simfònic “Tots som súpers”, que tindrà lloc dissabte 5 de novembre, a les 18h a L’Auditori.

El concert, en clau de fusió clàssica i pop, farà un repàs de les cançons més emblemàtiques del Super3, interpretades per deu artistes que van ser súpers: Els amics de les Arts, Catarres, Enric Verdaguer, Joan Colomo, Judit Neddermann, Joan Dausà, Elena Gadel, Gemma Humet, Arnau Tordera i els SP3, juntament amb l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC) i el quartet de pop rock de Marc Parrot.

El dissabte 5 de novembre, a partir de les 18.00, L’Auditori de Barcelona acollirà el concert dels 25 anys del Super3 “Tots som súpers”, presentat per Laia Servera, editora del programa “Info K” del canal Super3.

Es tracta d’un concert simfònic, que farà un repàs de les cançons més emblemàtiques dels 25 anys d’història del Super3, interpretades per artistes representatius de l’escena musical catalana que van ser súpers, acompanyats per l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC) i el quartet de pop rock de Marc Parrot.

Els Amics de les Arts interpretaran “Per molts anys” i “Superaventura”; Enric Verdaguer, “Benvinguts al club”; Els Catarres, “Musculman”; Joan Colomo, “Shin Chan”; Joan Dausà, “Connectem”; els SP3, “Clubifaximàtic”; Arnau Tordera, vocalista del grup Obeses, “Bola de drac”; Judit Neddermann, “Uh! Oh! No tinc por!”; Elena Gadel, “Quina cua que tinc”; i Gemma Humet, “Arkandú”, Com a colofó, tots els artistes cantaran “Tots som súpers”.

El concert “Tots som súpers” s’enregistrarà en directe i serà emès per TV3 més endavant. També es podrà escoltar en directe al web de Catalunya Ràdio.


Un any de celebracions

L’11 de febrer el Super3 va fer 25 anys, consolidat com l’univers infantil català de referència i traspassant la pantalla de televisió per arribar a tots els nens i nenes de
Catalunya. Aquest 2016 ha estat un any de celebracions, amb diversos esdeveniments que han servit per commemorar aquest 25è aniversari.

El 17 de març va obrir les seves portes, al Palau Robert de Barcelona, la mostra “Tots som súpers! L’exposició dels 25 anys de Super3”, organitzada per la Generalitat de Catalunya i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA). Aquesta gran exposició del Super3 es va concebre i dissenyar per compartir una experiència en família, amb un conjunt de propostes impregnades per la filosofia del Super3, pensades per despertar l’admiració i la imaginació de tots els visitants. Fins al 4 de setembre, data en què es va tancar, l’exposició “Tots som súpers” va superar les 259.000 visites i es va convertir en una de les mes visitades de les que ha acollit el Palau Robert.

També al març va sortir a la venda el llibre “Generació Tomàtic”, un retrat dels 25 anys del Super3 a través dels seus personatges. Des d’aleshores, el seu autor, Andrés Palomino, acompanyat per alguns dels protagonistes de la història del Super3, ha voltat pel país per presentar-lo i ha estat present a esdeveniments com La Setmana del Llibre en Català, el Mercat de Lletres d’Igualada, la Nit del Comerç de Molins de Rei o la Festa del Súpers.

Al juny, l’oferta digital del canal Super3 va fer un important pas endavant amb l’estrena d’un nou web, totalment accessible a través de mòbils i tauletes, una app del carnet Super3, que permet portar el carnet de súper també al mòbil, i un canal de YouTube que dona més difusió als vídeos del Super3.
El cap de setmana del 22 i 23 d’octubre, va tenir lloc la 20a edició de la Festa dels Súpers, que va portar per títol “6Q” i que va reunir 200.000 persones a l’Anella Olímpica del Parc de Montjuïc de Barcelona. El robot 6Q és una de les noves incorporacions a la família del Super3, juntament amb la Nenúfar i la Matoll. Aquesta edició de la Festa va ser molt especial, ja que van coincidir dos aniversaris: els 20 anys de la Festa dels Súpers i els 25, del Super3.

Per celebrar l’aniversari, el Super3 també ha editat el disc doble “Tots som súpers”. El primer dels discos és un recopilatori que recull les cançons més emblemàtiques del Super3. I el segon inclou temes molt coneguts del Super3, interpretats per l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC) i deu artistes que en el seu dia van ser súpers, i que, precisament, es podrà viure en directe el 5 de novembre a L’Auditori.