COVID-19. Mesures de Seguretat per accedir a L’Auditori de Barcelona. MÉS INFO

Notícies

21 de març 2017

Comença a L’Auditori l’enregistrament del nou projecte discogràfic de Pablo Heras-Casado

Aquest dimecres es podrà gaudir en directe del repertori del disc en un concert únic a la Sala 1 Pau Casals dins la temporada de Música Antiga

Comença a L’Auditori l’enregistrament del nou projecte discogràfic de Pablo Heras-Casado

El prestigiós director Pablo Heras-Casado, la Freiburger Barockorchester, i la violinista Isabelle Faust comencen avui a L’Auditori l’enregistrament d’un nou disc per al segell Harmonia Mundi al voltant de Mendelssohn. Durant tres dies, es realitzarà a la Sala 1 Pau Casals la gravació del Concert per a violí i orquestra en Mi menor, op.64 i la Simfonia núm. 5 en Re menor “Reforma,” MWV N15 amb la producció de Teldex Berlin, un dels millors estudis de gravació de música clàssica. La gravació s’emmarca dins el projecte El nou Romanticisme alemany del segell Harmonia Mundi amb el qual Heras-Casado i la Freiburger Barockorchester han enregistrat també els concerts instrumentals de Schumann. En aquesta ocasió els artistes han escollit la sala gran de L’Auditori per dur a terme aquesta gravació per la seva acústica excepcional.

El repertori inclòs en el disc es podrà sentir en concert aquest dimecres 22 de març a les 20:30h dins la temporada de música antiga de L’Auditori en una ocasió única per gaudir d’aquesta nova mirada amb criteris historicistes sobre l’obra de Fèlix Mendelssohn. El concert forma part d’una gira europea que va arrencar el 17 de març a Freiburg i que ha passat també per la Philharmonie de Berlín abans d’arribar a Barcelona i que els portarà després a Bilbao i Zurich.

El concert de dimecres és un dels grans esdeveniments de la temporada de música antiga per l’excepcionalitat del projecte i la qualitat dels artistes que pujaran a l’escenari. Pablo Heras-Casado és actualment el director espanyol amb més projecció internacional i és conegut per la seva capacitat d’abastar un repertori inusualment variat, des del repertori contemporani més exigent fins les obres que dirigeix habitualment al capdavant de la Freiburger Barockorchester, considerada la millor orquestra barroca del món. Una versatilitat semblant a la que demostra la violinista Isabelle Faust que amb les seves interpretacions, commovedores i delicades, és capaç d’interpretar un ampli repertori que inclou des de J.S Bach a compositors contemporanis com Ligeti, Lachenmann o Widmann.