CIUTAT FLAMENCO

Barcelona, ciutat flamenca per excel·lència
L’evolució d’aquest gènere musical no hauria estat la mateixa sense aquesta ciutat. A Barcelona han tingut lloc esdeveniments històrics únics que han marcat la història del flamenco, han actuat els millors artistes i han nascut grans referents del cant, toque i baile. Durant els 365 dies de l’any, Barcelona ofereix als seus ciutadans i visitants un gran ventall d’espectacles d’aquest gènere, poques ciutats del món programen tant flamenco com Barcelona.

Ciutat Flamenco celebra durant aquest 2019 la seva vint-i-sisena edició, mantenint el seu compromís amb la creació, la innovació i la història d’una cultura musical arrelada a la ciutat des dels seus inicis. Per tot això, Ciutat Flamenco ha estat no només l’expositor dels grans noms i les propostes de més interès que han marcat l’evolució del flamenco al segle XXI, sinó un impulsor de nous projectes i desafiaments d’acord amb el teixit cultural i social d’una ciutat en permanent transformació.

Després de tants anys de vida, l’ànim i l’empenta es mantenen intactes i a això cal sumar la convicció necessària i l’experiència acumulada que concedeix a Ciutat Flamenco la màxima credibilitat i solvència.

Ciutat en estat pur,
Flamenco en moviment.

Concerts

Jazz Sessions MIGUEL POVEDA

MIGUEL POVEDA

Sessions:
10 de desembre 2019
Espai:
Sala 1 Pau Casals
de 30 € a 40 €