COVID-19. Mesures de Seguretat a L’Auditori de Barcelona. MÉS INFO

Notícies

Aleix Palau | 3 d'abril 2020

La Cantània Virtual es farà el 2021

Degut a la situació de crisi sanitària produïda per la COVID-19 i l'estat d'alarma decretat pel govern estatal, L'Auditori realitzarà la Cantània Virtual el 2021.

La Cantània Virtual es farà el 2021

El canvi afecta els 125 concerts del projecte, tant els que es fan a L’Auditori com els que s’organitzen a la resta de ciutats que en formen part: Mataró, Saragossa, El Vendrell, Olot, Figueres, Manresa, Sant Cugat, Vic, Parla, Burgos, Vilafranca, Guimaraes, Valladolid i Granollers (per ordre cronològic de concerts).

La decisió ha estat consensuada entre L’Auditori, l’equip de direcció del projecte, organitzadors territorials, mestres i les autoritats de cada localitat per garantir la viabilitat del projecte i davant la impossibilitat de poder moure la Cantània a un altre moment de 2020.

D'aquesta manera, Virtual, que és el títol de la Cantània actual, un encàrrec al compositor Óscar Peñarroya amb text de Cèsar Aparicio, es farà el 2021 i la cantata que hi havia prevista per el 2021 es realitzarà l'any següent. Això facilitarà la feina als docents i permetrà a l'organització de Cantània aprofundir i donar un aire nou a les sessions de formació, a més d'aprofitar despeses que els centres ja han fet en la compra d’atrezzo.

Anar al principi