COVID-19. Mesures de Seguretat a L’Auditori de Barcelona. MÉS INFO

Canta Gran és un programa que sorgeix directament de les polítiques de benestar social de l’Ajuntament de Barcelona l’any 2001. Pretén incrementar el rol actiu de la gent gran i que participin plenament a la societat. Amb aquesta activitat es vol formar part d’un cicle més de creixement personal i qualitat de vida afegint “vida als anys i no només anys a la vida”. Amb aquest projecte s’ha aconseguit posar al capdavant les corals de gent gran de totes les ciutats que hi participen.

Si vols participar, escriu un correu a concerts@cantagran.cat i t’informaran del procés d’inscripció. Les inscripcions s’obren el dia 2 de maig de 2022 i es mantindran obertes fins setembre 2022 (o fins que s’inscriguin el màxim de cantaires).

-->Descarrega aquí la partitura de Veu i piano

-->Descarrega aquí la partitura de Cor sol

-->Lletres (Pendent)

CANTA GRAN. BOLEROS
El Bolero que va sortir de Cuba a principis de segle XX, avui s’ha convertit en la cançó romàntica universal. Escoltarem temes que ens transportaran unes dècades enrere. Amb el ritme lent dels bongos, melodies sinuoses i unes lletres que ens expliquen: històries d’amor, somnis de l’Havana, per a qui són les dues gardènies i que, poster,potser,potser estàs perdent el temps... i tot, amb paraules d’amor. Viatjarem entre boleros i “chachachas” per un món tropical amb molta llum, amb molts colors, amb molt d’amor, la salsa de la vida. Una oportunitat fantàstica per descobrir les diferents textures musicals sobre aquest ritme tan càlid que ens dona el bolero.

Martí Ventura


Atenció al cantaire:
Inscripcions, materials, calendari, etc.
concerts@cantagran.cat

+Informació del concert aquí

Intèrprets:
Martí Ventura, arranjador
Montserrat Meneses i Montserrat Roset, coordinació i direcció musical
Toni Viñals, direcció escènica

Solista:
Carme Canela

Músics:
Martí Ventura, compositor i pianista
Dani Garcia, pianista
Miquel Casanova, contrabaix
Carola Ortiz, clarinet
Lluna Aragón, violí
Àlex Tenas, bateria i percussió
Roberto Castillo, percussions llatines

Amb el suport de:

.

Anar al principi