Canta Gran és un programa que sorgeix directament de les polítiques de benestar social de l’Ajuntament de Barcelona l’any 2002. Pretén incrementar el rol actiu de la gent gran i que participin plenament a la societat. Amb aquesta activitat es vol formar part d’un cicle més de creixement personal i qualitat de vida afegint “vida als anys i no només anys a la vida”. Amb aquest projecte s’ha aconseguit posar al capdavant les corals de gent gran de totes les ciutat que hi participen.

LA LLEGENDA DEL COMTE ARNAU
El Comte Arnau és una llegenda –gairebé podríem dir “la” llegenda- catalana per antonomàsia. La figura del cavaller medieval, hedonista i furibund, que cerca el plaer en la deshonra de les dones casades i solteres de la seva comarca i la posterior condemna eterna a encarnar un ésser no mort, una ànima en pena que cavalca pels boscos i les fondalades de Montgrony i de Gombrèn, ha estat una font d’inspiració per a nombrosos poetes de la nostra literatura, des de Jacint Verdaguer fins a Joan Brossa, passant per Maragall i Sagarra.

A la cantata que es presenta, esplèndidament musicada per Albert Guinovart, es fa un recorregut pel seu mite i la seva terrible llegenda tot donant veu als poetes més destacats que l’han forjada.

Les penes i les alegries orgiàstiques del Comte de Mataplana han estat la llavor que avui fructifica en aquesta nova proposta musical.

Intèrprets i artistes convidats:

Albert Guinovart, música
Joan Lluís Bozzo, dramatúrgia
Montserrat Meneses, coordinació i direcció musical
Oriol Castanyer, direcció musical
Ignasi Tomàs, direcció escènica
Adrià Aguilera, piano
Edurne Vila, violí
Marc Garcia, trompa
Guillem Prats, contrabaix
Fani Fortet, percussió
Tànit Bono, solista
Toni Vinyals, solista

Sessions:
10 de desembre 2018 a les 18:30 h – Entrada exclusiva amb invitació

5 de febrer 2019 a les 18:30 h – Preu de l'entrada: 5€
Podeu comprar les vostres entrades aquí


Atenció al cantaire:
Inscripcions, materials, calendari, etc.
Telèfon: 935 666 543

.