COVID-19. Mesures de Seguretat per accedir a L’Auditori de Barcelona. MÉS INFO

Canta Gran és un programa que sorgeix directament de les polítiques de benestar social de l’Ajuntament de Barcelona l’any 2001. Pretén incrementar el rol actiu de la gent gran i que participin plenament a la societat. Amb aquesta activitat es vol formar part d’un cicle més de creixement personal i qualitat de vida afegint “vida als anys i no només anys a la vida”. Amb aquest projecte s’ha aconseguit posar al capdavant les corals de gent gran de totes les ciutats que hi participen.

Si vols participar, aviat publicarem les dates d’inscripcions. Qualsevol dubte ens pots escriure a concerts@cantagran.cat

-->Descarrega aquí la partitura de Veu i piano amb diàlegs

-->Descarrega aquí la partitura de Cor sol

-->Descarrega aquí les lletres

CANTA GRAN. EL CAFÈ DE LA VIDA

Fa més de quaranta anys que en Climent i la Rita no es veuen. Havien nascut i crescut al mateix poble, en què després d’enamorar-se i estar junts, tot va canviar. Tots dos van traçar camins ben diferents i avui, com si el temps no hagués passat, es retroben al "Cafè de la vida". Un viatge emocional que Gemma Ventura ¬ha escrit en homenatge als seus avis a partir de les anècdotes que alguns cantaires del Canta Gran han compartir amb ella. Una història, musicada pel compositor Josep Ollé, que dignifica totes les etapes de la vida i que brinda amb el que hem estat, amb el que som, i amb el que serem.

Atenció al cantaire:
Inscripcions, materials, calendari, etc.
concerts@cantagran.cat

+Informació del concert aquí

Intèrprets i artistes convidats:
Josep Ollé, compositor
Gemma Ventura, autora
Montserrat Meneses, coordinació i direcció musical
Oriol Castanyer, direcció musical
Ignasi Tomàs, direcció escènica

Músics
A determinar

Solistes
Annabel Totusaus
Josep Maria Gimeno

Amb el suport de:

.

Anar al principi