COVID-19. Mesures de Seguretat a L’Auditori de Barcelona. MÉS INFO

INFORMACIÓ SOBRE CANCEL·LACIONS I REEMBORSAMENT D’ENTRADES I ABONAMENTS

Davant la impossibilitat de continuar amb la programació prevista a causa de la crisi de la COVID-19, ens veiem obligats a cancel·lar tota l’activitat de L’Auditori i posar fi a la temporada 2019-2020. Avui mateix iniciem el procés per retornar l’import de les entrades i abonaments dels concerts afectats.

Fa mesos que a L’Auditori tenim preparada la temporada 2020-2021 amb un nou projecte artístic que ens agradaria molt haver compartit ja amb tu. Però la situació actual ens demana responsabilitat i per això estem posant tots els esforços a idear solucions adequades als diferents escenaris que es puguin produir, per tal de seguir apropant la música i la cultura a tothom seguint estrictament les indicacions de les autoritats sanitàries. Esperem poder-t’ho explicar tot ben aviat!

Volem aprofitar per agrair el teu suport i la teva confiança que tant necessitarem quan tot això passi per reactivar la vida cultural del país.

Esperem poder-te presentar la nova temporada ben aviat i que la gaudim junts. Mentrestant, et seguim acompanyant durant el confinament a través de la plataforma digital L’Auditori a casa teva oferint-te continguts online que esperem t’ajudin a passar millor les hores.


Informació detallada de les devolucions:

➡️ SI TENS ENTRADES PER A CONCERTS AFECTATS:

Entrades comprades per Internet: Rebràs la devolució automàtica de l’import directament a la targeta de crèdit amb què vas fer la compra.
Entrades comprades a les taquilles: Rebràs un correu electrònic on et demanarem que ens facilitis un número de targeta de crèdit i la data de caducitat i rebràs l’import a la targeta.

➡️ SI TENS UN ABONAMENT:

Amb DOMICILIACIÓ BANCÀRIA com a mitjà de pagament: No cal que facis res, nosaltres procedirem a fer-te la devolució al mateix compte bancari que tenim a la teva fitxa. Si pagues l’abonament conjuntament amb el d’una altra persona, us farem un únic ingrés conjunt.
Amb pagament amb EFECTIU O TARGETA DE CRÈDIT: Rebràs un correu electrònic on et demanarem que ens facilitis un número de targeta de crèdit i la data de caducitat i rebràs l’import a la targeta. Si pagues l’abonament conjuntament amb una altra persona, us farem un únic ingrés conjunt.
Entrades addicionals: Si vas adquirir alguna entrada addicional, també et retornarem l’import al mateix moment.
Canvis de concerts: El càlcul de la devolució s’ha fet de manera personalitzada i tenint en compte els canvis de concert que hagis fet.

➡️ SI TENS UNA TARGETA REGAL

Si vas comprar entrades utilitzant una targeta regal o un xec regal promoció abonat se’t retornarà l’import a la targeta regal i se n’ampliarà la vigència perquè la puguis bescanviar la propera temporada.

***************************************************************************************************************

IMPORTANT:

Les gestions s’allargaran uns dies degut al gran volum de persones afectades per les cancel·lacions. Els equips de L’Auditori estem treballant el més ràpidament possible per fer totes les devolucions, que preveiem que es podran dur a terme en un termini aproximat de 30 dies. Agraïm la teva comprensió i paciència.
Degut a que no és possible fer atenció presencial i a que estem teletreballant és molt important que t’asseguris de facilitar-nos un correu electrònic que consultis habitualment per poder-nos comunicar de manera àgil i efectiva amb tu.

Anar al principi