COVID-19. Mesures de Seguretat per accedir a L’Auditori de Barcelona. MÉS INFO

Notícies

8 de març 2017

CANCEL·LACIÓ DELS CONCERTS DE DIVENDRES DIA 10 DE MARÇ

L’Auditori es veu obligat a cancel·lar els concerts previstos per aquest divendres 10 de març degut a la vaga convocada pels seus treballadors.

CANCEL·LACIÓ DELS CONCERTS DE DIVENDRES DIA 10 DE MARÇ

L’aturada afecta un total de 4 concerts: els dos passis del concert escolar Setze Cordes, el concert Pedro Pastor & Los Locos Descalzos inclòs dins el Festival Barnasants i el concert de l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya Arcadi Volodos interpreta el 3r de Beethoven només en la sessió de divendres a les 20:30h. Pel què fa als concerts escolars les escoles afectades ja han estat informades i se’ls ha ofert la possibilitat d’escollir un altre passi o un altre concert. L’Auditori lamenta les molèsties que aquesta situació pugui provocar al públic.

Les persones afectades rebran informació via correu electrònic sobre els procediments de canvis o devolucions. També poden contactar amb el departament d’Abonaments i Taquilles a través del mail contacte@auditori.cat. Demà dijous les taquilles estaran obertes de 17h a 21h.

Per altres incidències us atendrem dissabte i diumenge en l’horari de taquilles (dissabte de 10 a 13h i de 17h a 21h i diumenge de 10 a 13.30h).