COVID-19. Mesures de Seguretat a L’Auditori de Barcelona. MÉS INFO

BELDA & SANJOSEX

Càntut: l'últim concert

Intèrprets

  Carles Sanjosé: veu i guitarres
  Carles Belda: veu i acordió
  Coloma Bertran: violí i cors
  Jordi Casadesús: baix, guitarra, teclats i percussió

  Amb l'amable col·laboració de Quimi Portet, Roger Mas, Jaume Arnella, Mata de Jonc, Rafalito Salazar i dues àvies barcelonines.

Programa

Després de 50 concerts, després d’un any i mig en gira, Belda & Sanjosex acomiaden el disc “Càntut” amb una vetllada a L’Auditori on comptaran amb diversos convidats especials: Jaume Arnella, Mata de Jonc, Quimi Portet, Rafalito Salazar, Roger Mas i dues àvies barcelonines. Junts recuperaran, per una última nit, un grapat de cançons que pervivien tan sols en la tradició oral. Serà el comiat a una aventura que els ha donat reconeixements com el premi Teresa Rebull o el Premi Enderrock al millor disc folk 2016.
En aquest projecte, el músic empordanès Carles Sanjosé (Sanjosex) s’alia amb l’acordionista sabadellenc Carles Belda (Pomada, Mesclat, el Conjunt Badabadoc…) per submergir-se junts en el cançoner online Càntut: cançons i músiques dels avis, impulsat pel musicòleg Albert Massip i que rastreja la petja del cant de tradició oral a les comarques de Girona.
Després d’absorbir lentament les cançons i escollir-ne una quinzena, les porten a una nova dimensió al costat de la violinista Coloma Bertran i el multiinstrumentista Jordi Casadesús. L’espectacle, sempre amb un peu aferrat a la tradició i l’altre jugant amb l’avantguarda, aplega també petits fragments samplejats dels avis que, originalment, van conservar les cançons vives en la seva memòria.

  • ESPECTACLE FINALITZAT
  • 3 de febrer 2018
 • Anticipada: 18€ - Dia concert: 20€
 • Sala 2 Oriol Martorell
 • Tradicionàrius - Barnasants

Belda & Sanjosex acomiaden el projecte “Càntut” amb una vetllada a L’Auditori dins de la programació del Festival Barnasants i el Festival Tradicionarius.

Col·laboren

 • Barnasants

També et pot interessar

BURRUEZO & NUR CAMERATA + WAFIR S. GIBRIL
Barnasants

BURRUEZO & NUR CAMERATA + WAFIR S. GIBRIL

ESTRENA DE L’ESPECTACLE “DERVISHES & TROUBADOURS – La música de les 3 cultures”

Representacions:
9 de febrer 2018
Lloc:
Sala 3 Tete Montoliu
JORDI LANUZA
Barnasants

JORDI LANUZA

PRESENTACIÓ OFICIAL DEL DISC “COM A CASA”

Representacions:
9 de març 2018
Lloc:
Sala 3 Tete Montoliu
ROGER MAS
Barnasants

ROGER MAS

PRESENTACIÓ OFICIAL DEL DISC “PARNÀS”

Representacions:
16 de març 2018
Lloc:
Sala 2 Oriol Martorell
Anar al principi