Atenció:

Aquest concert s’ha cancel·lat.
Més informació >>

LÓPEZ LÓPEZ

BARCELONA CLARINET PLAYERS

Cancel·lat
©Ana Madrid

Repertori

    JOSÉ MANUEL LÓPEZ LÓPEZ: La trace per a quartet de clarinets, quatre altaveus i vídeo (2020). Estrena mundial, encàrrec de L’Auditori i el CNDM.

Intèrprets

    Barcelona Clarinet PLayers
    Pascal Auger, video-creació
  • 14 de maig 2020
  • 7 €
  • Escenari Sala 1 Pau Casals
  • Sampler Sèries

El pensament musical del compositor José Manuel López López (Madrid, 1956) integra una tècnica compositiva depurada —d’un abast particularment exhaustiu en les dimensions temporal i tímbrica del material musical— amb un imaginari poètic i sonor personal i evocador. El treball amb els intèrprets és una variable especialment determinant en l’evolució de les obres de López López: la seva recerca de sonoritats i processos concrets, que implica en molts casos demandes tècnicament extremes per a l’intèrpret, permet una flexibilització de la seva escriptura al servei d’una idea sonora definida.

EN COPRODUCCIÓ AMB:

EN COPRODUCCIÓ AMB:

Programa

La percepció ocupa una part central en la concepció de les obres de López López. El quartet de clarinets Barcelona Clarinet Players, un grup d’una permeabilitat i d’una capacitat tècnica i musical extraordinàries, afronta el repte d’estrenar La trace, una obra encàrrec de L’Auditori i el CNDM per a quatre clarinets, quatre altaveus Bluetooth i vídeo. Completa l’estrena el cineasta i artista audiovisual Pascal Auger —antic col·laborador del filòsof francès Gilles Deleuze— amb una video-creació especialment concebuda per a la música de López López.

També et pot interessar

CROSSINGLINES
Sampler Sèries

CROSSINGLINES

SALVATORE SCIARRINO

Representacions:
12 de febrer 2020
Lloc:
Sala 2 Oriol Martorell
TURNTABLES
Sampler Sèries

TURNTABLES

dieb13, eRikm

Representacions:
3 de març 2020
Lloc:
Sala 4 Alicia de Larrocha
CARRASCOSA LLOPIS: WHITE
Sampler Sèries

CARRASCOSA LLOPIS: WHITE

FRAMES PERCUSSION + BARCELONA MODERN

Frames Percussion Barcelona Modern Ensemble Lluïsa Espigolé, Joan Serinyà, Pablo Carrascosa Llopis Lorenzo Ferrándiz, direcció
Representacions:
1 d'abril 2020
Lloc:
Sala 4 Alicia de Larrocha