LÓPEZ LÓPEZ

BARCELONA CLARINET PLAYERS

  • 14 de maig 2020
  • 7 €
  • Espai a determinar
  • Sampler Sèries
 ©Ana Madrid©Ana Madrid

Repertori

JOSÉ MANUEL LÓPEZ LÓPEZ: La trace per a quartet de clarinets, quatre altaveus i vídeo (2020). Estrena mundial, encàrrec de L’Auditori i el CNDM.

Intèrprets i artistes convidats

Barcelona Clarinet PLayers
Pascal Auger, video-creació

El pensament musical del compositor José Manuel López López (Madrid, 1956) integra una tècnica compositiva depurada —d’un abast particularment exhaustiu en les dimensions temporal i tímbrica del material musical— amb un imaginari poètic i sonor personal i evocador. El treball amb els intèrprets és una variable especialment determinant en l’evolució de les obres de López López: la seva recerca de sonoritats i processos concrets, que implica en molts casos demandes tècnicament extremes per a l’intèrpret, permet una flexibilització de la seva escriptura al servei d’una idea sonora definida.

Programa

La percepció ocupa una part central en la concepció de les obres de López López. El quartet de clarinets Barcelona Clarinet Players, un grup d’una permeabilitat i d’una capacitat tècnica i musical extraordinàries, afronta el repte d’estrenar La trace, una obra encàrrec de L’Auditori i el CNDM per a quatre clarinets, quatre altaveus Bluetooth i vídeo. Completa l’estrena el cineasta i artista audiovisual Pascal Auger —antic col·laborador del filòsof francès Gilles Deleuze amb una video-creació especialment concebuda per a la música de López López.

Sessions disponibles i compra d'entrades

dijous

14 maig 2020
Hora:
20:00h
Preu:
7 €

Col·laboren

  • INAEM
  • Centro Nacional de Difusión Cultural

També et pot interessar

CROSSINGLINES
Sampler Sèries

CROSSINGLINES

SALVATORE SCIARRINO

Representacions:
12 de febrer 2020
Lloc:
Sala 2 Oriol Martorell
TURNTABLES
Sampler Sèries

TURNTABLES

dieb13, eRikm

Representacions:
3 de març 2020
Lloc:
Fabra i Coats
CARRASCOSA LLOPIS: WHITE
Sampler Sèries

CARRASCOSA LLOPIS: WHITE

Frames Percussion + Barcelona Modern

Representacions:
1 d'abril 2020
Lloc:
Sala 4 Alicia de Larrocha