BARCELONA CLARINET PLAYERS

Denominació d’Origen

  • 25€
  • Sala 4 Alicia de Larrocha
  • Temporada L'Auditori Més

Intèrprets

Manuel Martínez, clarinet
Xavier Vilaplana, clarinet
Martí Guasteví, corno di bassetto
José Vicente Montesinos, clarinet baix

Repertori

HOEDL Quartet núm. 1 / September / Rundfunk

BCP Recordant Verdi i Wagner

SATIE Trois Gymnopédies

TARÍN Obra estrena

ITURRALDE A Granados / A Turina

BARCELONA CLARINET PLAYERS. Denominació d'Origen

Programa

Denominació d’Origen_Maridant Música uneix músics i vins catalans en un nou format concertístic de L'Auditori que aposta per l’experimentació sensorial amb un format intimista.
Amb la col·laboració dels sommeliers de la botiga online de vins catalans vidirecte.cat es realitzarà un tast de vins en consonància amb les obres programades.


El tret de sortida serà a càrrec dels Barcelona Clarinet Players, formació de músics de la Banda Municipal de Barcelona, amb un concert especial en el que es fusionarà música, degustació de vins catalans i pintura amb vi en directe a càrrec de l’artista Marina Durany.

Innovació, fusió, interdisciplinarietat o pedagogia són alguns dels conceptes que millor defineixen la línea creadora dels Barcelona Clarinet Players. L'agrupació neix l'any 2010 i està formada per membres de la Banda Municipal de Barcelona. Tot i la seva curta trajectòria, han participat al V Congrés Nacional i II Congrés Europeu del Clarinet celebrat a Madrid el Desembre del 2011. El passat 2012 van ser premiats amb un accèssit al concurs Videoclàssics del Festival de Pasqua de Cervera per la col·laboració al vídeo Ragtime, del director Ibai Abad.

També et pot interessar