COVID-19. Mesures de Seguretat a L’Auditori de Barcelona. MÉS INFO

Notícies

Aleix Palau | 16 de gener 2020

La Banda Municipal i l'OBC ofereixen concerts fora de L'Auditori aquest cap de setmana

La Banda Municipal de Barcelona serà a Bilbao per fer un concert al Palacio Euskalduna amb la Banda Municipal de Música de Bilbao i la direcció de José Rafael Pascual-Vilaplana. L'OBC debuta a la temporada Ibercamera de l'Auditori de Girona amb un concert que comptarà amb l'extraordinària pianista Maria João Pires.

La Banda Municipal i l'OBC ofereixen concerts fora de L'Auditori aquest cap de setmana

Aquest cap de setmana la Banda Municipal i l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya surten de Barcelona per oferir concerts fora de L'Auditori.

La Banda Municipal serà al Palacio Euskalduna de Bilbao on, juntament amb la Banda Municipal de Música de Bilbao i amb la direcció de José Rafael Pascual-Vilaplana, titular de totes dues formacions, interpretarà el diumenge 19 el Concert per a Banda d'Armando Blanquer. La cita coincideix amb els actes del 125è aniversari de la Banda de Bilbao i es repetirà, el dia 26 de gener, a L'Auditori.

Tant a Bilbao com a Barcelona cadascuna de les formacions tocarà música dels seus compositors. La formació basca tocarà obres d'Usandizaga i Guridi i la barcelonina interpretarà Toldrà i Brotons.

Pel que respecta a l'OBC, inaugurarà la temporada d'Ibercamera a l'Auditori de Girona en el que també serà el seu debut en aquest cicle. Serà també el dia 19 de la mà del mestre japonès Tatsuya Shimono, titular de l'Orquestra Simfònica d'Hiroshima, que dirigeix per primera vegada a l'estat espanyol.

El concert comptarà amb la llegendària pianista Maria João Pires, amb qui interpretarà el Concert núm. 9 "Jeunehomme" de Mozart. La vetllada es completarà amb la Simfonia núm. 4 en Mi bemoll major, WAP 104, "Romàntica" d'Anton Bruckner.

Anar al principi