Banda Municipal de Barcelona
temporada 2024/25

Descobreix la nova temporada!

El 23 de març de 2025 la Banda Municipal de Barcelona i el seu públic viuran un dels moments més especials de la temporada perquè es commemorarà el centenari de Richard Strauss dirigint la BMB a la plaça de Sant Jaume. Aquell esdeveniment, del qual va quedar una instantània per a la posteritat, es recordarà tornant a interpretar Mort i transfiguració i amb l’estrena de Barcelona 1925, d’Eduardo Betes.

Aquest serà només un dels grans moments que viurà la BMB durant aquesta temporada, amb el mestre José R. Pascual-Vilaplana un any més al capdavant de la formació. La programació de la Banda es farà ressò d’altres d’efemèrides importants com el 90è aniversari del naixement del compositor valencià Amando Blanquer Ponsoda o el primer centenari de la mort de Puccini i el 150 aniversari de la mort de Bizet.

La natura com a font d’inspiració en la creació musical oferirà un viatge musical fornit d’obres tan emblemàtiques com Pini di Roma (Pins de Roma) de Respighi o la Suite empordanesa de Juli Garreta, i ens menarà fins i tot a racons inexplorats, com l’obra Pangea d’Abraham Cupeiro, que aprofundeix en les sonoritats ancestrals de diferents punts del planeta. Durant la temporada s’estrenaran obres d’autors com José María Sánchez-Verdú, David Moliner, Pacho Flores, Eduardo Betes o Ricardo Mollá, amb la versió bandística de la seva FinisterrAI.

Tot això i molt més és el que t’espera a la nova temporada de la BMB a L’Auditori, (Contra) Natura (24-25), i que completa el díptic encetat amb l’anterior, Poder o revolta (23-24). Aquesta nova temporada de L’Auditori reflexionarà sobre la relació entre la creació artística i la natura, i planteja la programació com un viatge que explora la relació ésser humà-natura, des de l’Antiguitat fins a la societat contemporània.

ABONA’T A LA NOVA TEMPORADA DE LA BMB I ESTALVIA FINS A 54 €

Pots abonar-t’hi aquí.

Principals mitjans patrocinadors:

CARREGANT…
Calendari sessions
Sessions del dia

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.