COVID-19. Mesures de Seguretat a L’Auditori de Barcelona. MÉS INFO

BANDA: CONCERT DE NADAL 2018

La Banda Municipal de Barcelona ens ofereix un concert ple de màgia nadalenca sota la direcció de José R. Pascual-Vilaplana amb unes veus molt especials: les del Cor Infantil Amics de la Unió i la soprano Maria Hinojosa.

Un dels elements més lluminosos del Nadal és el somriure de la canalla. La il·lusió pels regals del tió i els Reis d’Orient pinta somriures a tort i a dret i dóna el protagonisme als infants. La música d’aquest concert s’inspira en aquest món carregat d’energia i presenta obres clàssiques i molt actuals amb el protagonisme de les veus de VEUS, el Cor Infantil Amics de la Unió de Granollers.

Quan Bizet va saber que la seva dona estava embarassada, va compondre una obra inspirada en jocs infantils com la baldufa, la nina o els soldadets de plom: li va sortir una petita joia musical on l’alegria i el bon humor són presents des del primer compàs. El David de Melillo s’inspira en la lluita entre David i Goliat i és un cant a l’esperança, mentre que Cap als estels! i Celtic Child són obres originals per a cor de veus blanques i banda. La primera ens convida a un viatge per l’Univers ple d’aventures i la segona presenta diferents moments de la vida dels infants amb una trepidant dansa final. Per acabar, Albert Guinovart presenta una suite amb les nadales més conegudes de casa nostra.

16 de desembre 2018, Sala 1 Pau Casals. L'Auditori

Repertori:
GEORGE BIZET: Jocs d’infants
STEPHEN MELILLO: David
NIGEL HESS: Cap als estels! Un viatge a l’espai per a banda simfònica i cor de nens
BERT APPERMONT: Celtic Child
ALBERT GUINOVART: Suite Nadalenca

Intèrprets:
Banda Municipal de Barcelona
VEUS - Cor Infantil Amics de la Unió
Maria Hinojosa, soprano
José R. Pascual-Vilaplana, director

Anar al principi