COVID-19. Mesures de Seguretat a L’Auditori de Barcelona. MÉS INFO

Notícies

Aleix Palau | 9 de desembre 2020

Baldur Brönnimann dirigeix l'OBC aquest cap de setmana amb Emmanuel Pahud com a solista

El director suís s'incorpora a aquesta producció en substitució de Kazushi Ono, indisposat per motius mèdics.

Baldur Brönnimann dirigeix l'OBC aquest cap de setmana amb Emmanuel Pahud com a solista

Aquest cap de setmana l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya reprèn la seva gran temporada simfònica amb un programa espectacular que comptarà amb el prestigiós flautista Emmanuel Pahud com a solista.

El concert estarà dirigit per Baldur Brönnimann, que s'incorpora a aquesta producció després de que Kazushi Ono cancel·lés la seva participació i que Ilan Volkov, director substitut que vam anunciar la setmana passada, hagi de fer quarentena.

Amb una extensa carrera internacional tant en el camp simfònic com en l'operístic, Brönnimann és el director titular de l'Orquestra Sinfonica do Porto Casa da Musica i de la Basel Sinfonietta.

Per adaptar la programació a la celeritat d'aquests canvis, s'ha alterat el repertori inicialment previst. D'aquesta manera, en comptes de la Simfonia n. 1 en Do major de Georges Bizet, s’interpretarà Ma mère l'oye de Maurice Ravel. És per aquest motiu que s'ha modificat l'ordre de les obres a interpretar, de forma que es començarà amb el Prélude à l'après-midi d'un faune de Debussy, es continuarà amb el Concert per a flauta de Dalbavie i tancarà el programa l'obra esmentada de Ravel.

El concert es durà a terme els dies 11, 12 i 13 de desembre a la Sala 1 Pau Casals, que ja ha estat reoberta al públic. El concert de diumenge dia 13 a les 11h es podrà seguir en obert i de forma gratuïta a L'Auditori Digital per agraïr tot el suport i les mostres d'afecte que L'Auditori de Barcelona ha rebut en aquests temps tan difícils. A més, el concert estarà disponible durant un mes al catàleg de la plataforma perquè tothom el pugui veure.

Anar al principi