A través del programa social Apropa Cultura, L’Auditori destina un 2% de l’aforament de temporada de la seva programació habitual de concerts a entitats socials que treballen amb col·lectius en situació de vulnerabilitat, ja sigui per discapacitat o per risc d’exclusió social, a un preu de 3€ per persona.

Nascut a L’Auditori l’any 2006, Apropa Cultura obre actualment les portes de més de 90 equipaments culturals d’arreu de Catalunya a les persones ateses per entitats socials. A més dels concerts de L’Auditori, el programa facilita l’assistència a espectacles, visites, tallers i activitats a teatres, auditoris, festivals i museus, així com formacions artístiques a educadors socials i formacions artístiques en accessibilitat i diversitat a tècnics culturals.

Si coneixeu alguna entitat social i voleu que gaudeixi les propostes culturals a partir del programa Apropa Cultura podeu trobar tota la informació aquí.

Més enllà de l’assistència a concerts, L’Auditori Apropa proposa dues activitats participatives adreçades a col·lectius que per les seves característiques tenen dificultats per a compartir un concert amb la resta del públic:

Un matí d’orquestra: es tracta d’un taller participatiu adreçat a entitats que treballen amb persones afectades d’alzheimer i també a col·lectius amb discapacitat intel·lectual o autisme.

Una altre activitat participativa promoguda per Apropa amb l’OBC és el projecte Et toca a tu dins de la temporada de l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC) a L'Auditori, en què els intèrprets són persones en una situació vulnerable provinents de entitats socials o educatives que treballen la música com a eina d’integració social.

Projectes de L'Auditori Apropa

Comprar entrades

info