COVID-19. Mesures de Seguretat a L’Auditori de Barcelona. MÉS INFO

Notícies

Aleix Palau | 2 de febrer 2021

L'Auditori de Barcelona apropa la música contemporània als més petits

La música dels segles XX i XXI protagonitza els propers concerts de L'Auditori de Barcelona amb el familiar Out of the [Cage] i el Sampler Sèries Ludvan ven Beethowig.

L'Auditori de Barcelona apropa la música contemporània als més petitsL'Auditori de Barcelona, en la seva tasca d'aproprar la música de totes les èpoques i estils al públic més variat, proposa en els propers dies un focus d'atenció en la nova creació amb dos concerts centrats en la música de compositores i autors actuals.

La primera cita serà demà dimarts 2 de febrer a les 19h a la Sala 2 Oriol Martorell, on gaudirem del programa Ludvan ven Beethowig, on el grup CrossingLines presentarà un retrat de diversos autors del panorama internacional actual, com Clara Iannotta o Daniel Moreira amb la direcció musical de Lorenzo Ferrándiz i la direcció artística de Pablo Carrascosa Llopis.

Per altra banda, amb les localitats gairebé exhaurides, Out of the [Cage] és el darrer concert del Projecte Educatiu de L'Auditori de Barcelona, estrenat poc abans del confinament del març passat. Un espectacle que es podrà veure dissabte 6 de febrer a les 17h en el qual els més joves podran descobrir la música dels darrers anys de la mà d'un equip de percussionistes liderat per Frames Percussion, la direcció escènica d'Iban Beltran i Ana Pérez García i la videocreació d'Aymée Hamon. L'espectacle parteix de l'imaginari artístic del compositor John Cage, una de les peces fonamentals de la música del segle XX, i està format per la seva música i també la de compositors actuals com Pierre Jodlowski, Georges Aperghis, Cie. Kahlua, Steppenwolf o Fritz Hauser, entre altres. Durant aquesta setmana grups d'escolars gaudiran també de l'espectacle.

Per tal que aquelles persones que no puguin desplaçar-se a L'Auditori de Barcelona no es perdin aquestes cites, els dos concerts s'oferiran en live streaming a través de la plataforma L'Auditori Digital.

Anar al principi