COVID-19. Mesures de Seguretat a L’Auditori de Barcelona. MÉS INFO

Notícies

8 de gener 2010

'A'S' de Veus donaran aquest dissabte amb "Cabaret Songs" el tret de sortida al cicle Nous Talents 2010

L’Auditori encetarà demà dissabte 9 de gener el cicle Nous Talents 2010 que, sota la direcció artística de Marius McGuinness i el Conjunt XXI!, pretén, un any més, esdevenir plataforma de difusió i promoció de joves intèrprets de gran projecció i maduresa musical, a la vegada que busca estimular la originalitat en els plantejaments del format del concert.

El concert inaugural del cicle, que tindrà lloc a les 20.30 h., correrà a càrrec del grup A's de Veus, format per Ana Puche, Ana Alàs i Mai Aguirre. 'Un cabaret en plena decadència tanca les portes després de l'última actuació de les seves dues grans artistes. Aquella nit al camerino, mentre les dues actrius arrepleguen les seves pertinences, recorden els grans moments que han viscut...’. Així comença aquesta proposta diferent amb què ‘A's’ de Veus pretén trencar el clixé del recital de lied estàtic i monòton, escollint una selecció de cançons de temàtica i caràcter molt propers al món del cabaret que permetin crear una atmosfera distesa i mundana, allunyada de la rigidesa protocol·lària d'un concert de música clàssica. Una proposta extravertida on l’escena tindrà un paper fonamental a l’hora de traslladar l’espectador a la disbauxa del cabaret.

Al llarg del cicle, que es perllongarà dins el març, el públic assistent podrà gaudir, a més de dues de les noves veus més prometedores del panorama líric actual en el concert-espectacle de cabaret de demà, de la força expressiva i el lirisme del violoncel de Pau Codina, de les obres essencials de la historia de la música, el Pierrot Lunaire, i dels jocs musicals de Haydn en la seves obres per a teclat.

Anar al principi