Vlad Stanculeasa

Concertino, Violí

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
Web de l’artista
www.vladstanculeasa.com

BIOGRAFIA

El jove violinista romanès Vlad Stănculeasa, concertino de l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC), desenvolupa una rica vida musical com a solista, concertista i músic de cambra a Europa, Àsia i Amèrica del Sud.

Com a solista, ha actuat amb l’Orquestra Simfònica de Göteborg, l’Orquestra de Cambra de Lausana i la Filharmònica de George Enescu, entre d’altres. Ha col·laborat com a solista amb molts directors de renom com Kent Nagano i Han Na Chang. Stănculeasa ha estat concertino de l’Orquestra Simfònica de Göteborg des de 2010 i de l’ONE les temporades 16-17 i 17-18. Anteriorment va ser Concertino de l’Orquestra de Cambra de Basilea, on sovint va dirigir també l’orquestra.

Stanculeasa freqüenta també el repertori de cambra amb alguns dels músics més cèlebres de l’actualitat incloent Maxim Vengerov, Janine Jansen, Viktoria Mullova, Jeremy Menuhin i Ana Chumachenco. Ha rebut importants premis al Concurs Internacional de Violí George Enescu, Concurs Renata Molinari, Concurs Internacional Valsesia Musica, i el Premi Enescu 2007 del millor espectacle d’Enescu’s Impressions d’enfance.

Va estudiar amb Alberto Lysy i Liviu Prunaru a l’Acadèmia Internacional de Música Menuhin de Gstaad, Suïssa, i va obtenir el Màster en Música del Conservatori de Lausana sota la tutela de Pierre Amoyal.

Stănculeasa toca un Pietro Guarneri de Venècia 1730 cedit per la Göteborgs Symfoniker Vänner Society de Gotemburg, Suècia, i un Sanctus Seraphino de 1739, que va pertànyer a George Enescu i al seu gran alumne Yehudi Menuhin.

Esdeveniments de l’artista

Vlad Stanculeasa

Concertino, Violí

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
Web de l’artista
www.vladstanculeasa.com
CARREGANT…

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.